Μετατροπή στάβλου σε θερινή κατοικία

  • Estudio Valdu00e9s Arquitectos

 Οι αρχιτέκτονες επισκεύασαν και μετέτρεψαν στάβλο σε θερινή κατοικία με ανακυκλωμένα υλικά. Φωτογραφία Felipe Díaz Contardo .

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Διαμόρφωση εστιατορίου σε παλιά αποθήκη

Διαμόρφωση εστιατορίου σε παλιά αποθήκη

Το αρχιτεκτονικό γραφείο χρησιμοποίησε φυτά σε κρεμαστές γλάστρες, αλλά και νεκρές ρίζες και κλαδιά δέντρων και αντικείμενα από το παλιό κτίριο, για δημιουργήσει το εσωτερικό του εστιατοριου Vivarium στην Bangkok, σε…
Κατάστημα ρούχων στο Λος Άντζελες

Κατάστημα ρούχων στο Λος Άντζελες

Το κατάστημα είναι σχεδιασμένο με μινιμαλιστική διάθεση, με περίπλοκη γεωμετρική ακρίβεια. Ένας ονειρικός χώρος όπου το φως και οι υφές των υλικών συνεργάζονται αρμονικά. Το κατάστημα κέρδισε το "2017 Westside…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.