Μετατροπή αποθήκης σε αρχιτεκτονικό γραφείο

  • Studio Appareil

Aποθήκη στη Βαρκελώνη μετατρέπεται σε ευέλικτο χώρο συν-εργασίας για αρχιτέκτονες και σχεδιαστές, με ενσωμάτωση επίπλων στους τοίχους και βιομηχανικό δάπεδο. Ο χώρος φιλοξενεί το γραφείο αλλά και συναντήσεις ομάδων έρευνας.Φωτογραφίες José Hevia.
 

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Κρεβατοκάμαρα σχεδιασμένη από φυσικά υλικά

Κρεβατοκάμαρα σχεδιασμένη από φυσικά υλικά

Κατά το σχεδιασμό της συγκεκριμένης κατοικίας στη Μύκονο δόθηκε έμφαση στην επιλογή φυσικών υλικών, δημιουργώντας χώρους που διακατέχονται από μια ζεστή και ήρεμη ατμόσφαιρα, η οποία αποπνέει άνεση και απλότητα. Παρατηρούμε…
Διαμόρφωση διώροφου χώρου σε κατοικία

Διαμόρφωση διώροφου χώρου σε κατοικία

Το "LAM House" βρίσκεται στη Λευκωσία και αποτελεί παράδειγμα κτιρίου σύγχρονης αρχιτεκτονικής, το οποίο προσαρμόζεται στα δεδομένα του τόπου, χρησιμοποιώντας τις παραδοσιακές αρχές του βιοκλιματικού σχεδιασμού. Το ισόγειο αποτελείται από…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.