Λειτουργική ανακαίνιση βιομηχανικού κτιρίου σε κατοικία

  • Feldman Architecture

Σε κτίριο του 1926 στο Σαν Φρανσίσκο, που αρχικά λειτουργούσε ως αποθήκη, η επίπλωση ενσωματώνεται στο κέλυφος του κτιρίου, αναδεικνύοντας το σκελετό από οπλισμένο σκυρόδεμα, με τις χαρακτηριστικές κολώνες. Ο λειτουργικός σχεδιασμός δίνει την αίσθηση της ευρυχωρίας, εξισορροπώντας το σύγχρονο μινιμαλισμό με το βιομηχανικό χαρακτήρα του κτιρίου. Φωτογράφος: Jasper Sanidad

KTIRIO FELDMAN LOFT 01

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Ξύλινο διαχωριστικό

Ξύλινο διαχωριστικό

Ξύλινο διαχωριστικό ανάμεσα στο υπνοδωμάτιο και το μπάνιο σε μονοκατοικία στις Η.Π.Α. Tο ζεστό χρώμα του ξύλου συνδυάζεται αρμονικά με το σκυρόδεμα στο δάπεδο και την λευκή οροφή. 
Μετατροπή παλαιάς φάρμας σε εστιατόριο στο Μεξικό

Μετατροπή παλαιάς φάρμας σε εστιατόριο στο Μεξικό

Αρκετοί αρχιτέκτονες συνεργάστηκαν για να σχεδιάσουν ένα εστιατόριο στο Μεξικό. Χτίστηκε μέσα στο μηχανοστάσιο μιας φάρμας του 19ου αιώνα που ήταν ερειπωμένο.Σε αυτό το το τμήμα του εστιατορίου σχοινιά (χορδές)…
Διαμόρφωση εισόδου μονοκατοικίας

Διαμόρφωση εισόδου μονοκατοικίας

Κατά την είσοδο σε αυτή τη μονοκατοικία, ο χώρος σταδιακά μεταμορφώνεται. Αρχικά το φυσικό φως υποδέχεται τον επισκέπτη και καθώς προχωράμε σε έναν σχετικά μικρό χώρο, ο χώρος αυτός όλο…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.