Κατασκευή βιβλιοθήκης σε ανακαίνιση διαμερίσματος

Στο αρχιτεκτονικό γραφείο Nimand ανατέθηκε η ριζική ανακαίνιση διαμερίσματος στην παλαιά παραλία Θεσσαλονίκης. Η μεγάλη βιβλιοθήκη, με τα "χοντρά" ράφια και τον led φωτισμό στο διαχωριστικό τοίχο των χώρων διημέρευσης με τα υπνοδωμάτια, δίνει ένα βιομηχανικό ύφος που αναδεικνύει την πραγματική υφή και την αδρότητα των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν. Φωτογραφία: Heinz Troll

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Γραφείο σε κατοικία

Γραφείο σε κατοικία

Διαμόρφωση χώρου γραφείου σε μονοκατοικία στην Καλιφόρνια. Το οριζόντιο παράθυρο στο ύψος του γραφείου παρέχει άπλετο φως και θέα. Φωτογραφία Russell Abraham.
Τραπεζαρία σε κατοικία στην Βραζιλία

Τραπεζαρία σε κατοικία στην Βραζιλία

Η κατοικία βρίσκεται στο São Paulo, στη Βραζιλία. Το καθιστικό μαζί με την τραπεζαρία βρίσκονται σε άμεση επαφή με τον κήπο με την πλούσια βλάστηση. Τα υλικά στο χώρο αυτο,…
Διαχωρισμός ενιαίου χώρου κουζίνας – καθιστικού

Διαχωρισμός ενιαίου χώρου κουζίνας – καθιστικού

Ένα διακριτικό μεταλλικό πλαίσιο λειτουργεί ως στοιχείο διαχωρισμού των χρήσεων στον ενιαίο χώρο κουζίνας – καθιστικού. Με αυτόν τον τρόπο, η ολόλευκη κουζίνα διαχωρίζεται από τον υπόλοιπο χώρο, ενώ παράλληλα…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.