1banner_1360x120volpato.jpg

Ελευθερία στην οργάνωση χώρου με ιταλικό design

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΔΟΜΗΣ ΡΑΦΙΩΝ VOLPATO
Οι εσωτερικοί χώροι σε οικιστικά ή εμπορικά έργα έχουν ανάγκη από ευέλικτες λύσεις που δε στερούνται του μοντέρνου design, της εργονομίας και της αντοχής. Τα συστήματα ελεύθερης δομής ραφιών προσφέρουν λύσεις οργάνωσης και διακόσμησης με μοντέρνο design αλλά και προσαρμόζονται εύκολα στις ανάγκες του κάθε χρήστη. Παρέχουν ευκολία στη συναρμολόγηση από τον κατασκευαστή και δίνουν την ευελιξία στον αρχιτέκτονα και το διακοσμητή να σχεδιάσει προτάσεις διαμόρφωσης χώρου με ένα σύστημα.
Τα συστήματα αλουμινίου STILI PHOS & Volpato LINEA της Volpato Industrie αποτελούν μία πρόταση υψηλής ποιότητας και ιταλικού design, ιδανικά για κάθε χώρο.
To STILI PHOS αποτελεί ένα σύστημα ραφιών αλουμινίου που μπορεί να συνδυαστεί με ξύλινα, γυάλινα ράφια και ντουλάπια ή συρτάρια, με τοποθέτηση από πάτωμα στο ταβάνι ή από πάτωμα σε πλαϊνό τοίχο και είναι ιδανικό για βιβλιοθήκες, διαχωριστικά, ράφια καταστήματος και walk-in-closets.

VOLPATO_STILI_PHOS_1.jpg
Το σύστημα LINEA είναι ένα σύστημα ραφιών για κουζίνα ή bar και ραφιέρα τοίχου και έχει τη δυνατότητα τοποθέτησης επάνω σε πάγκο κουζίνας, με πλάτη από πάνελ ή οποιοδήποτε τοίχο και σε πάγκους νησίδες.

VOLPATO_LINEA_1.jpg
Η ΕΤΑΙΡΙΑ
Η εταιρία Volpato Industrie, η οποία ιδρύθηκε το 1974, σήμερα προμηθεύει πάνω από 1500 πελάτες σε 60 χώρες σε όλο τον κόσμο, πάντα με την ίδια ευελιξία και συνεχή τεχνολογική βελτίωση, που ήταν πάντα το σήμα κατατεθέν της. Η ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ Α.Ε. είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος των δύο συστημάτων για την Ελλάδα και τα διαθέτει μέσω εμπορικών αντιπροσώπων σε όλη τη χώρα.

ΕΥΚΟΛΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ
Τα συστήματα αποτελούνται από όλα τα απαραίτητα επιμέρους προϊόντα που απαιτούνται για την εκάστοτε δομή.
Ο αρχιτέκτονας ή ο interior designer μπορεί να σχεδιάσει τις επιθυμητές διαστάσεις και σύνθεση ραφιών και ο πελάτης να προμηθευτεί τα απαραίτητα τμήματα/προϊόντα που απαιτούνται με την υποστήριξη και της συμβολή της ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ Α.Ε.
Το STILI PHOS μπορεί να αναπτυχθεί σε μέγιστο ύψος έως 4.8 m και σε όποιο πλάτος ραφιού επιθυμείτε. Η επάνω στήριξη μπορεί να γίνει σε τοίχο με γωνία ή στο ταβάνι. Στο σύστημα δεν περιλαμβάνονται τα ράφια ή τα ντουλάπια ή συρτάρια αλλά τα στηρίγματα που απαιτούνται ανάλογα με το είδος του ραφιού ή αποθηκευτικού χώρου που θα επιλέξετε. Ανάλογα με το υλικό ή το βάρος θα λάβετε και τα αντίστοιχα στηρίγματα. Επίσης σημαντική είναι η ύπαρξη καναλιού στον ορθοστάτη για φωτισμό με ταινία LED.
Αντίστοιχα το σύστημα LINEA περιλαμβάνει όλα τα μέρη για ένα σύστημα ραφιών στον τοίχο ή με πάνελ πλάτη ή σε πάγκο νησίδα. Τα προφίλ ορθοστάτες έχουν ύψος έως 4,8 m. Το προφίλ αλουμινίου των ραφιών, επίσης με διάσταση 4,8 m, μπορεί να κοπεί στην επιθυμητή διάσταση. Τα μέρη συναρμολογούνται εύκολα με ελάχιστα εργαλεία.

VOLPATO_LINEA_2.jpg
ΕΥΕΛΙΞΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
Οι δυνατότητες εφαρμογής είναι πραγματικά απεριόριστες.
Βιβλιοθήκη: Τα συστήματα δομής είναι ιδανικά για βιβλιοθήκη σε κάθε χώρο οικιστικό ή επαγγελματικό. Το minimal design δεν επιβαρύνει το χώρο, αλλά αποτελεί το ιδανικό σύστημα οργάνωσης.
Διαχωριστικό χώρου: Η διαπερατότητα των ραφιών είναι ιδανική για ένα διαχωριστικό με μοντέρνα αισθητική. Ιδανικό για μικρούς χώρους όπου τοποθετείται για να διαχωρίσει τις ξεχωριστές χρήσεις κάθε χώρου.
Walk-in-closet: Σκεφτείτε μια walk-in-closet τέλεια οργανωμένη και με ιταλική υπογραφή. Συνδυάστε συρτάρια στο χαμηλό ύψος και ντουλάπια στο πιο ψηλό με ενδιάμεσα ράφια για ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια. Κρεμάστρες για να βλέπετε εύκολα όλα σας τα ρούχα και μια ταξινόμηση που θα κάνει την καθημερινότητά σας ακόμα καλύτερη!
Ράφια καταστημάτων/φαρμακείου: Απεριόριστες δυνατότητες συνδυασμών και σύνθεσης ραφιών και αποθηκευτικών χώρων. Δημιουργήστε συνεχόμενες συνθέσεις ραφιών και τοποθετήστε με άνεση και οργάνωση τα προϊόντα σας, για εύκολη αναζήτηση από τους πελάτες και τους εργαζόμενους.
Οργάνωση κουζίνας: Η νέα τάση στο interior design θέλει την κουζίνα με ανοιχτά ράφια. Ο χώρος ανάμεσα στον πάγκο και στα ντουλάπια, ο τοίχος που μένει ελεύθερος επάνω από το τραπέζι ή ο χώρος επάνω από τη νησίδα-πάγκο ή το μπουφέ αποκτά νέα χρήση και διάσταση! Επιλέξτε τα κατάλληλα αξεσουάρ όπως βάση για tablet, κρεμάστρα για ποτήρια ή χαρτί κουζίνας, κρεμάστρες και μετακινήστε τα ανάλογα με τις ανάγκες σας!
Ράφια bar: Τώρα το καφέ ή το bar αλλάζει όψη! Σχεδιάστε τον τοίχο πίσω από το bar με ένα σύστημα ραφιών αλουμινίου. Οργάνωση, εργονομία και απεριόριστες δυνατότητες διακόσμησης.

ΙΤΑΛΙΚΟ DESIGN
Τα συστήματα ελεύθερης δομής STILI PHOS & LINEA έχουν σχεδιαστεί από τη Volpato με έμπνευση τις πιο σύγχρονες τάσεις αρχιτεκτονικής. Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι που κάνει πραγματικά τη διαφορά. Όλα τα μέρη ταιριάζουν τέλεια το ένα με το άλλο. Το αλουμίνιο συνδυάζεται με άπειρα υλικά όπως ξύλο, γυαλί, πέτρα και οι minimal γραμμές τους προσδίδουν μοντέρνα αισθητική σε κάθε χώρο. Τα κανάλια φωτισμού LED του STILI PHOS χαρίζουν πραγματικά μία ξεχωριστή αίσθηση στο χώρο, προσδίδοντας τη λάμψη που τους αξίζει.

 

 

 

Εταιρεία: ΜΑΡΜΟΥΡΗΣ Α.Ε.
Τ: 2394052410
email: [email protected]
www.marmouris.gr 

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Τραπεζαρία στον προαύλιο χώρο

Τραπεζαρία στον προαύλιο χώρο

Η τραπεζαρία στεγάζεται στον προαύλιο χώρο κάτω από ξύλινο στέγαστρο. Τα εξωτερικά πλακάκια είναι σε γήινες αποχρώσεις ώστε να συνυπάρχουν αρμονικά. Φωτογραφίες: Κώστας Βέργας
Ξενοδοχείο χτισμένο από ανακυκλώσιμα υλικά

Ξενοδοχείο χτισμένο από ανακυκλώσιμα υλικά

Το ξενοδοχείο "Lijiang Hylla Vintage Hotel" βρίσκεται 2.400 m πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, τοποθετημένο σε ένα εντυπωσιακό ορεινό τοπίο μέσα στο αρχαίο βασίλειο "Naxi" στην ηπειρωτική Κίνα. Χτισμένο…
Εσωτερικοί χώροι κατοικίας με την αίσθηση της γλυπτικότητας και μονολιθικότητας

Εσωτερικοί χώροι κατοικίας με την αίσθηση της γλυπτικότητας και μονολιθικότητας

Στη Villa Petricor στο Μεξικό τα φινιρίσματα των επιφανειών έγιναν κατά παραγγελία και μελετήθηκαν σχολαστικά για να ενοποιήσουν όλα τα στοιχεία, δημιουργώντας ένα γαλήνιο εσωτερικό. Οι τοίχοι από γυαλισμένο τσιμέντο…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.