Διώροφο καθιστικό σε μονοκατοικία

  • David Mutal

Η κατοικία βρίσκεται στην Λίμα. Στην περιοχή του καθιστικού που επικοινωνεί άμεσα με την πισίνα με το ξύλινο deck, το εμφανές σκυρόδεμα δένει όμορφα με το ξύλο στην σκάλα και στο διάδρομο που διατρέχει περιμετρικά το χώρο για να καταλήξει στα υπνοδωμάτια. Φωτογραφία Gonzalo Cáceres.

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Ανακαίνιση παλιάς κατοικίας στην Καλιφόρνια

Ανακαίνιση παλιάς κατοικίας στην Καλιφόρνια

Οι αρχιτέκτονες ανακαίνισαν μια κατοικία του 1930 στην Καλιφόρνια, παρέχοντας ένα σύγχρονο μαύρο και λευκό εσωτερικό και μεγάλες γυάλινες επιφάνειες να επωφεληθούν από την πανοραμική θέα της περιοχής. Το σπίτι…
Τραπεζαρία στον προαύλιο χώρο

Τραπεζαρία στον προαύλιο χώρο

Η τραπεζαρία στεγάζεται στον προαύλιο χώρο κάτω από ξύλινο στέγαστρο. Τα εξωτερικά πλακάκια είναι σε γήινες αποχρώσεις ώστε να συνυπάρχουν αρμονικά. Φωτογραφίες: Κώστας Βέργας
Διαμόρφωση καθιστικού σε διαμέρισμα στην Κύπρο

Διαμόρφωση καθιστικού σε διαμέρισμα στην Κύπρο

Ως τρόπος διαχωρισμού της χρήσης και της ατμόσφαιρας των διαφόρων χώρων, το επίπεδο του σαλονιού και της τραπεζαρίας τοποθετήθηκε λίγο χαμηλότερα. Χρησιμοποιήθηκαν κυρίως γήινα υλικά - ξύλο, λευκή πέτρα και…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.