Διαμόρφωση καθιστικού με θέα

Η ανάγκη της κατοικίας να παραμένει σε συνεχή σύνδεση με τον ανοιχτό ορίζοντα οδήγησε στη σχεδίαση του καθιστικού μία βαθμίδα κάτω, ώστε να επιτρέπει την απρόσκοπτη θέα.
Φωτογραφίες: Αθηνά Σούλη

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Εστιατόριο διαμορφωμένο σαν αυλή

Εστιατόριο διαμορφωμένο σαν αυλή

Ένα εστιατόριο fast food στον Παναμά διαμορφώθηκε σαν αυλή με δάπεδο σκυροδέματος, φυτεμένους τοίχους και κεντρικά στοιχεία του σχεδιασμού δέντρα, δίνοντας στους θαμώνες την αίσθηση ότι τρώνε στο πάρκο. Φωτογραφία…
Καθιστικό σε περβάζι παραθύρου

Καθιστικό σε περβάζι παραθύρου

Κτιστός καναπές σε κατοικία στη Βραζιλία, ο οποίος ενσωματώνεται στο κτιριακό κέλυφος και βρίσκεται σε άμεση επαφή με το μεγάλο υαλοστάσιο. Αρχιτεκτονική μελέτη: Marcio Kogan, Φωτογραφία: Nelson Kon

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.