Διαμόρφωση καθιστικού

  • Steinhoff / Haehnel Architekten

Με μια όμορφη θέα στο μαγευτικό τοπίο του Bad Hoennef, στη Γερμανία, η κατοικία L είναι διώροφη, με είσοδο στο ισόγειο. Ο επάνω όροφος με τους χώρους καθιστικού και ύπνου έχει σαν βεράντες τα δώματα του ισογείου. Το εσωτερικό είναι διαμορφωμενο με ανοιχτή διάταξη, λευκά χρώματα και ζεστό ξύλινο δάπεδο. Η σκάλα οδηγεί κατά μήκος του διώροφου τσιμεντένιου τοίχου στον επάνω όροφο. Ο τοίχος αυτός από εμφανές σκυρόδεμα διαχωρίζει το ενιαίο σαλόνι από τον χώρο κουζίνας και αποτελεί τον πυρήνα του σπιτιού.

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Ανακαίνιση κατοικίας του 1950, στην Καλιφόρνια

Ανακαίνιση κατοικίας του 1950, στην Καλιφόρνια

Ψηλά στους λόφους του Μπέρκλεϊ, στην Καλιφόρνια, ο αρχιτέκτονας Olson Kundig αναβιώνει ένα σπίτι του 1951 του John Ekin Dinwiddie. Το καθοριστικό αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά, όπως οι πέτρινοι τοίχοι, τα μεγάλα ανοίγματα…
Κρεβατοκάμαρα σε ανακαινισμένη κατοικία

Κρεβατοκάμαρα σε ανακαινισμένη κατοικία

Το "House Invermark" βρίσκεται στο Κέιπ Τάουν στη Νότια Αφρική και έχει θέα στην πόλη και το λιμάνι του Κέιπ Τάουν. Η κατοικία, σχεδιασμένη αρχικά για τον εαυτό του από τον αρχιτέκτονα…
Τραπεζαρία σε κατοικία στην Βραζιλία

Τραπεζαρία σε κατοικία στην Βραζιλία

Η κατοικία βρίσκεται στο São Paulo, στη Βραζιλία. Το καθιστικό μαζί με την τραπεζαρία βρίσκονται σε άμεση επαφή με τον κήπο με την πλούσια βλάστηση. Τα υλικά στο χώρο αυτο,…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.