Διαμόρφωση εστιατορίου σε παλιά αποθήκη

  • Hypothesis

Το αρχιτεκτονικό γραφείο χρησιμοποίησε φυτά σε κρεμαστές γλάστρες, αλλά και νεκρές ρίζες και κλαδιά δέντρων και αντικείμενα από το παλιό κτίριο, για δημιουργήσει το εσωτερικό του εστιατοριου Vivarium στην Bangkok, σε μια πρώην βιομηχανική αποθήκη. Το εστιατόριο κέρδισε βραβείο στην κατηγορία Μπαρ και Εστιατόρια στο Inside Festival το περασμένο έτος.
 

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Βιβλιοθήκη από λαμαρίνα

Βιβλιοθήκη από λαμαρίνα

Η βιβλιοθήκη από σκούρα λαμαρίνα του καθιστικού διαχωρίζει τον ενιαίο χώρο του καθιστικού και της κουζίνας από τη σκάλα που οδηγεί προς το υπνοδωμάτιο στον όροφο.
Φυτεμένο αίθριο σε μονοκατοικία

Φυτεμένο αίθριο σε μονοκατοικία

Αυτή η μονώροφη βίλα έχει σχεδιαστεί για μια τετραμελή οικογένεια, επιτρέποντας σε όλα τα δωμάτια να συνδέονται οριζόντια. Στο κέντρο του καθιστικού, τοποθετείται ένα καταπράσινο αίθριο και οι συρόμενες πόρτες…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.