Διαμορφωση ρετιρέ στην Βαρκελώνη

  • Susanna Cots

Αυτό το διαμέρισμα ήταν αρχικά πολύ σκοτεινό με μια διάταξη που δεν ευνοούσε τον τρόπο ζωής των ενοίκων.Έτσι, ο μελετητής αναδιαμόρφωσε το εσωτερικό, εστιάζοντας πρώτα στην ενσωμάτωση πιο φυσικού φωτός, τοποθετώντας μεγάλα παράθυρα δίπλα στο αίθριο και προς το δρόμο. Σε όλο το εσωτερικό, οι λευκοί τοίχοι και οι οροφές συνδυάζονται με ελαφριά ξύλινα πατώματα και μαύρες πινελιές  για να δημιουργήσουν μια αρμονική αντίθεση. Οι συρόμενες γυάλινες πόρτες από το δάπεδο μέχρι την οροφή ανοίγουν το καθιστικό στην βεράντα, διευρύνοντας το χώρο διαβίωσης.

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Εσωτερικό φυτεμένο αίθριο

Εσωτερικό φυτεμένο αίθριο

Φυτεμένο αίθριο στον πυρήνα κατοικίας μεταφέρει φυσικό φως και βλάστηση στο εσωτερικό της. Κατοικία στο Μεξικό. Φωτογραφία Michael Calderwood.
Διαμόρφωση γραφείων πολυεθνικής

Διαμόρφωση γραφείων πολυεθνικής

Σε αυτό το έργο πραγματοποιήθηκε ο επανασχεδιασμός της ρεσεψιόν της έδρας της Accenture στην Αθήνα. Ο στόχος ήταν ένας σχεδιασμός που θα ταιριάζει στο κύρος αυτής της διεθνούς εταιρείας και…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.