Γραφείο σε κατοικία

  • Swatt Miers Architects

Διαμόρφωση χώρου γραφείου σε μονοκατοικία στην Καλιφόρνια. Το οριζόντιο παράθυρο στο ύψος του γραφείου παρέχει άπλετο φως και θέα. Φωτογραφία Russell Abraham.

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Διαχωριστικό εσωτερικού χώρου

Διαχωριστικό εσωτερικού χώρου

Σε μία σύγχρονη κατοικία στο Αλεποχώρι κεκλιμένες περσίδες του διαχωριστικού επιτρέπουν τη διέλευση του φωτός προστατεύοντας παράλληλα την ιδιωτικότητα. Φωτογραφίες: Voumvakis Architectural Photography
Κατοικία σε γήινες αποχρώσεις

Κατοικία σε γήινες αποχρώσεις

Η μονοκατοικία, που βρίσκεται στο Wyoming των ΗΠΑ, κατασκευάστηκε με εμφανές σκυρόδεμα, μέταλλο και ξύλο και εντάσσεται αρμονικά στο περιβάλλον. Τα ίδια υλικά περνούν και στο εσωτερικό διαμορφώνοντας ένα ήρεμο…
Χώρος υποδοχής σε ιατρείο

Χώρος υποδοχής σε ιατρείο

Σε δερματολογικό ιατρείο στα Ιωάννινα, ο χώρος υποδοχής οριοθετείται από έναν ιδιαίτερο πάγκο σε λιτές γραμμές και από μια ξύλινη ψευδοροφή, που ενσωματώνει το φωτισμό του. Οι αποχρώσεις του γκρι…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.