Στις δύο ανεξάρτητες κατοικίες στη Νάξο, η πρόσβαση γίνεται με μία κοινή ενδιάμεση και ανοιχτή πορεία, που συνδέει τις υπαίθριες αυλές. Κάθε κατοικία αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού και κουζίνας με άμεση πρόσβαση στον μπροστινό υπαίθριο χώρο, ο οποίος φιλοξενεί τα υπαίθρια καθιστικά και καταλήγει στην πισίνα.
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Βουμβάκης

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Διαμόρφωση εξωτερικού χώρου

Διαμόρφωση εξωτερικού χώρου

Μία μοντέρνα κατοικία στην Ιταλία με το όνομα "Casa nel bosco di ulivi" που σημαίνει σπίτι στους ελαιώνες από τον Luca Zanaroli. Παρατηρούμε σε αυτήν την ρουστίκ εξωτερικού χώρου τραπεζαρία…
Υπαίθριος χώρος με κουζίνα

Υπαίθριος χώρος με κουζίνα

Ενσωματώνοντας τις ιδιομορφίες του περιβάλλοντος στον σχεδιασμό του έργου, η κατοικία αναπτύσσεται σε μια προστατευόμενη δασώδη περιοχή, με έντονες υψομετρικές διαφορές. Τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά τα διαφορετικά επίπεδα έχουν…
Διαμόρφωση ημιυπαίθριου χώρου

Διαμόρφωση ημιυπαίθριου χώρου

Οι εσωτερικοί χώροι της κατοικίας στην Αντίπαρο έχουν τη δυνατότητα να εξαπλωθούν προς τα έξω, εκτείνοντας με αυτόν το τρόπο τα όρια τους με την "πορώδη" διάρθρωση των χώρων να…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.