Περίφραξη και πέργκολα με ξύλινα καφασωτά σε αποκατάσταση παλιού κτιρίου

  • beef architekti

Το κτίριο ανήκε στη μεγαλύτερη φάρμα κοτόπουλου στις Βαλεαρίδες Νήσους, από το 1960. Το 1997, ένας Γερμανός ζωγράφος το αγόρασε και το μετέτρεψε στο στούντιο. Σταδιακά, σε πρώτη φάση μετέτρεψε το παλιό πέτρινο κτίριο 300 ετών σε κατοικία Η δεύτερη φάση επικεντρώνεται στις τρεις μεγάλες αίθουσες, που κάποτε ήταν κοτέτσια, οι οποίες διαμορφώνονται σε στούντιο και γκαλερί. Εξωτερικά, τονίστηκε η σύνδεση του σπιτιού με το υπάρχον αίθριο, του οποίου ο καλυμμένος χώρος επεκτείνει φυσικά το σπίτι. Χρησιμοποιώντας ένα απλό ξύλινο πλέγμα, δημιουργήθηκε ένα μοτίβο σκίασης, που επαναλαμβάνεται σε όλο το σπίτι, προσθέτοντας μια μοντέρνα πινελιά.

Architects: beef architekti
Φωτογραφίες: Tomeu Canyellas

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Είσοδος κατοικίας

Είσοδος κατοικίας

Διαμόρφωση κεντρικής εισόδου σε κατοικία στη Σιγκαπούρη, στην οποία η δίφυλλη ξύλινη πόρτα και το στέγαστρο ενσωματώνονται στην περίφραξη από κατακόρυφα ξύλινα στοιχεία. Αρχιτεκτονική μελέτη: Wallflower Architecture + Design, Φωτογραφία:…
Λευκή εξωτερική κουζίνα

Λευκή εξωτερική κουζίνα

Η κατοικία βρίσκεται στην Ρόδο, η εξωτερική κουζίνα τοποθετήθηκε στην εσοχή που δημιουργήθηκε από την είσοδο και σε άμεση σχέση με την εσωτερική κουζίνα. Ο γραμμικός σχεδιασμός της καθώς και…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.