BANNER-LINE.jpg

50 νέες αποχρώσεις υπερανθεκτικών χρωμάτων πούδρας Prisma Collection

Το νέο χρωματολόγιο της Prisma Collection δημιουργήθηκε με αφορμή τα 50 χρόνια από την ίδρυση της ΝΕΟΚΕΜ και περιλαμβάνει 50 υπερανθεκτικές, όμορφες αποχρώσεις χρώματος πούδρας.

Η Prisma Collection έχει ήδη μία διαδρομή 20 ετών και ο χρόνος έχει επιβεβαιώσει με τον πιο αυστηρό αλλά και με τον πιο σωστό τρόπο την ποιότητα και την ανθεκτικότητα των αποχρώσεών της. Μέσα από τη μακρόχρονη συνεργασία της ΝΕΟΚΕΜ με βιομηχανίες συστημάτων αλουμινίου, βαφεία αλουμινίου αλλά και τους σύγχρονους αρχιτέκτονες και κατασκευαστές, τα χρώματα πούδρας Prisma Collection έχουν εφαρμοστεί σε πολλά σημαντικά κτίρια, ξενοδοχεία, εστιατόρια, μουσεία αλλά και σε ιδιωτικές κατοικίες σε όλη την Ελλάδα. Η εξέλιξη της συλλογής βασίστηκε στην έρευνα, την καινοτομία και την εξειδίκευση της ΝΕΟΚΕΜ, αξιοποιώντας την πλέον προηγμένη τεχνολογία παραγωγής Bonding, η οποία οδηγεί σε σταθερο φινίρισμα και εξαιρετική αισθητική. 

MicrosoftTeams-image_8.png

Έμπνευση από το μεσογειακό φώς
Ο σχεδιασµός της Prisma Collection αντλεί έµπνευση από τον έντονο µεσογειακό ήλιο, που φωτίζει κάθε τι µε µοναδικό τρόπο και βασίζεται στις επιθυµίες και τις προτιµήσεις του σύγχρονου επαγγελµατία κατασκευαστή, αρχιτέκτονα, µελετητή, για χρώµατα που συνδυάζουν την υψηλή αισθητική µε την υψηλή ποιότητα και αντοχή και δηµιουργούν αξία στις σύγχρονες αρχιτεκτονικές κατασκευές. Η πλούσια χρωµατική παλέτα της συλλογής δίνει τη δυνατότητα στους µελετητές να ανταποκριθούν στη χρωµατική απαίτηση του έργου, σε απόλυτη αρµονία µε τη φύση και το περιβάλλον.

Δημιουργία σε συνεργασία με Έλληνες αρχιτέκτονες και κατασκευαστές
Η ανανέωση της Prisma Collection ολοκληρώθηκε με τη συνεργασία διακεκριμένων αρχιτεκτόνων και έμπειρων δημιουργών, που ειδικεύονται στη μελέτη, το ρόλο και τη χρήση του χρώματος στην ανθρώπινη δημιουργία, καθώς και σε συνεργασία με επαγγελματίες του ευρύτερου κλάδου του αλουμινίου. Αποτέλεσμα των παραπάνω συνεργασιών είναι μοναδικές αποχρώσεις που μελετήθηκαν μία προς μία και καλύπτουν ευρεία γκάμα χρωματικών επιλογών.

Sahara 
Η σειρά Sahara περιλαμβάνει συνολικά 21 μοναδικές αποχρώσεις, σε γήινους και εντυπωσιακούς τόνους µε υφή αµµοβολισµένης επιφάνειας και μεταλλικό εφέ.

Riviera 
Με έμπνευση την εντυπωσιακή χρωματική παλέτα που σχηματίζεται στις ριβιέρες ανά τον κόσμο, αναπτύχθηκε η σειρά Riviera η οποία περιλαμβάνει 15 αποχρώσεις και προσφέρει ένα ευρύ χρωματικό πεδίο, με αρμονικό αποτέλεσμα που συνδυάζει φωτεινές, ζωντανές και ήπιες χρωματικές προτάσεις.

Cosmos 
Η ανανεωμένη σειρά Cosmos αποτελείται από µια ομάδα 14 αποχρώσεων, µε έντονες και απαλές χρωματικές εναλλαγές, κατάλληλες να συνεισφέρουν στη δυναμική ανάδειξη της ταυτότητας του κτιρίου. Η σειρά Cosmos συνεχίζει να περιέχει δυναμικές αποχρώσεις µε µατ μεταλλικό εφέ σε λεία επιφάνεια και παράλληλα συμπληρώνεται µε νέες, μοντέρνες αποχρώσεις µε υφή αµµοβολισµένης επιφάνειας και μεταλλικό εφέ.

MicrosoftTeams-image_8.png

Απάντηση στις σύγχρονες ποιοτικές απαιτήσεις της αγοράς
Αποχρώσεις εµπνευσµένες από τη Μεσόγειο και την ευρύτερη περιοχή.
Χρώµατα που συνδυάζουν την υψηλή αισθητική µε την εξαιρετική αντοχή των χρωµάτων στις φυσικές συνθήκες της περιοχής µας και έχουν τουλάχιστον τρεις φορές περισσότερη αντοχή στις εξωτερικές συνθήκες από τα χρώµατα απλής ανθεκτικότητας.
Υψηλές µηχανικές αντοχές των χρωµάτων σε κρούση, χάραξη και τριβή.
Χρωµατικά ολοκληρωµένη συλλογή που δίνει λύσεις στον επαγγελµατία για κάθε χρωµατική απαίτηση του έργου.
Ευρεία γκάµα από όµορφες, εντυπωσιακές, µεσογειακές και γήινες αποχρώσεις
Έρευνα, καινοτοµία και εξειδίκευση της ΝΕΟΚΕΜ, που οδηγεί σε σταθερό φινίρισµα και άψογο αισθητικό αποτέλεσµα.
Όλα τα χρώµατα της συλλογής είναι πιστοποιηµένα µε το διεθνές σήµα ποιότητας Qualicoat (Class 2).

 

Εταιρεία: ΝΕΟΚΕΜ
Email: [email protected]
Τηλέφωνο: 2106626860
www.neokem.eu

 

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Κεντρική όψη εξοχικής κατοικίας από γκρι τσιμεντοκονίαμα

Κεντρική όψη εξοχικής κατοικίας από γκρι τσιμεντοκονίαμα

Το κεντρικό κτιριακό τμήμα της εξοχικής κατοικίας στη Μύκονο διαμορφώθηκε με αδρό γκρι τσιμεντοκονίαμα, με εμφανή αδρανή και με αρμούς διαστολής που ακολουθούν και αυτοί την ακτινωτή διάταξη της χάραξης.Φωτογραφίες:…
Αναβάθμιση όψης κατοικίας

Αναβάθμιση όψης κατοικίας

Στην κατοικία "Northside House" οι νέες προσθήκες στην ήδη υπάρχουσα δομή από τούβλα, συνδυάζουν αρμονικά τα παραδοσιακά με τα σύγχρονα στοιχεία. Φωτογραφία: Derek Swalwell
Σχεδιασμός όψης με γλυπτικά στοιχεία

Σχεδιασμός όψης με γλυπτικά στοιχεία

Κύριο μορφολογικό στοιχείο της όψης είναι μια νοητή κορδέλα με τμήματα διπλής καμπυλότητας. Λευκό και ανθρακί αναδεικνύουν τμήματα της πρόσοψης, δίνοντας βάθος σε άλλα. Φωτογραφία: Studio Naaro

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.