Πρόσοψη με περσίδες από corten σε ξύλινο κτίριο γραφείων

  • De Zwarte Hond

Το βιώσιμο κτίριο γραφείων και οι εγκαταστάσεις εκπαίδευσης της Liander Westpoort στο Αμστερνταμ διαθέτουν ξύλινη δομή, σχεδιασμένη να είναι ευέλικτη και να δημιουργεί ένα υγιεινό εργασιακό περιβάλλον. Οι προσόψεις είναι κατασκευασμένες από ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες χάλυβα Corten, καθιστώντας το κτίριο ανθεκτικό για το μέλλον.
Φωτογραφίες: Jacques Tillmans ©De Zwarte Hond
Πηγή: v2com

 

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Αποκατάσταση εργοστασίου για προσωρινή χρήση

Αποκατάσταση εργοστασίου για προσωρινή χρήση

Mια πρώην κινηματογραφική αίθουσα, σε ένα παλιό βιομηχανικό κτίριο στο κέντρο του Βερολίνου, έχει πλήρως ανασχεδιαστεί και έχει αποκτήσει νέο χαρακτήρα για να λειτουργήσει ως προσωρινός εκθεσιακός χώρος. Μια συναρπαστική…
Γεωμετρικό σχήμα κατοικίας

Γεωμετρικό σχήμα κατοικίας

Με τη γεωμετρία της, η κατοικία ̎Sunflower House̎ συγκεντρώνει μια πληθώρα διαφορετικών θεάσεων και δημιουργεί ξεχωριστούς χώρους, οι οποίοι ενοποιούνται για την πληρότητα του έργου. Φωτογραφίες: Sandra Pereznieto

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.