banner_NVMX_1300x120_Premium_F.jpg

Πατητές Τσιμεντοκονίες PLANOCOLOR® PREMIUM: Έμπνευση για δημιουργία και ελεύθερο σχεδιασμό

Οι Πατητές Τσιμεντοκονίες PLANOCOLOR® PREMIUM, γεννήθηκαν από τη NOVAMIX για να αποτελέσουν έμπνευση για δημιουργία και ελεύθερο σχεδιασμό.

Οι σύγχρονες απαιτήσεις στη διακόσμηση ιδιωτικών και επαγγελματικών, εσωτερικών αλλά και εξωτερικών χώρων, ορίζονται από τη δημιουργία ενιαίων επιφανειών, με χρήση μόνο των απαραίτητων λειτουργικών αρμών διαστολής χωρίς τη φλυαρία πολλών και διαφορετικών υλικών.

Με minimal αισθητική και βιομηχανικό τις περισσότερες φορές design, οι Πατητές Τσιμεντοκονίες PLANOCOLOR® PREMIUM της NOVAMIX αποδίδουν άψογα διακοσμημένες επιφάνειες, εξαιρετικά ανθεκτικές ακόμη και στη ‘"βαριά" χρήση.
Στα έμπειρα χέρια μαστόρων με μεράκι, που εκτιμούν τα άριστα υλικά που εξυπηρετούν τη δουλειά τους, οι Πατητές Τσιμεντοκονίες της NOVAMIX έχουν δημιουργήσει εκπληκτικούς χώρους απαράμιλλης αισθητικής.
Με λεία ή αδρά τελειώματα, με το παραδοσιακό γκρι των τσιμεντοκονιών του περασμένου αιώνα ή χρωματισμένες ζωηρά για να επιβάλλουν την παρουσία τους στους χώρους που εφαρμόζονται, οι Πατητές Τσιμεντοκονίες παραμένουν ως κορυφαία επιλογή σε κάθε σχεδιαστικό γραφείο αρχιτέκτονα, μηχανικού ή διακοσμητή.

Τις διάσημες πλέον Πατητές Τσιμεντοκονίες PLANOCOLOR® MICROCEMENT PREMIUM, θα τις συναντήσετε από τα σαλόνια ιδιωτικών κατοικιών έως τον χώρο υποδοχής του ακριβού εστιατορίου και από τα γραφεία διαφημιστικών εταιρειών έως τις πισίνες των κυκλαδίτικων νησιών.

KTIRIO_NVMX_1360x964_SP_V3.jpg
Λατρεμένα προϊόντα στις εταιρείες ανακαινίσεων, διευκολύνουν τη δουλειά, επισπεύδουν τους χρόνους παράδοσης σύνθετων έργων, ενώ ο εύπλαστος χαρακτήρας τους αποδίδει άψογα αισθητικά αποτελέσματα.

KTIRIO_NVMX_1360x964_TERRA_V4.jpg

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Εφαρμογή στρώσης μικρού πάχους σε έργα ανακαινίσεων

Η εφαρμογή των συστημάτων πατητής τσιμεντοκονίας PLANOCOLOR® MICROCEMENT σε πάχος 1 - 3 mm και η δυνατότητα εφαρμογής τους σε υφιστάμενες επικαλύψεις όπως κεραμικά πλακίδια, μωσαϊκά, κ.λπ. με χρήση κατάλληλου ασταριού, αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα ειδικά σε εφαρμογές ανακαινίσεων.

Υψηλές μηχανικές αντοχές με Πιστοποίηση CE

Οι πατητές τσιμεντοκονίες PLANOCOLOR® MICROCEMENT διαθέτουν όλες τις απαραίτητες Πιστοποιήσεις σύμφωνα με τα σχετικά εναρμονισμένα Ευρωπαϊκά Πρότυπα και αποτελούν ιδανική λύση για εφαρμογές σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους σε δάπεδα, τοίχους, έπιπλα, σκάλες και πισίνες.

Θέρμανση σε δάπεδο, τοίχο αλλά και έπιπλα

Οι πατητές τσιμεντοκονίες PLANOCOLOR® PREMIUM συνδυαζόμενες με συστήματα θέρμανσης που βασίζονται σε ηλεκτρικές αντιστάσεις, επιτρέπουν να δημιουργήσουμε θερμαινόμενες επιστρώσεις ταχείας απόδοσης και πάχους 8 – 10 mm. Με αυτόν τον τρόπο κάθε δομικό στοιχείο της κατασκευής μπορεί να μετατραπεί σε θερμαντικό σώμα.

Πλήθος χρωμάτων και τεχνοτροπιών

Από λεία υφή σε έπιπλα και δάπεδα εσωτερικών χώρων, μέχρι αδρή "χωριάτικη" υφή σε εξοχικές κατοικίες, οι διαφορετικοί τύποι πατητής επιτρέπουν να δημιουργούμε τεχνοτροπίες ανάλογα με τις απαιτήσεις. Η τυποποίηση με χρωστικές βασισμένες σε διεθνή χρωματολόγιο κάνει εύκολη την επιλογή χρωστικής.

Βερνίκια προστασίας για κάθε χρήση

Είτε θέλουμε σατινέ, ματ ή γυαλιστερή όψη, υπάρχει το κατάλληλο υλικό επιφανειακής προστασίας. Επιπλέον, διατίθενται βερνίκια ειδικά μελετημένα για ανακαινίσεις που επιτρέπουν την ολοκλήρωση της εφαρμογής βερνικιού ακόμη και αυθημερόν.

Εύκολη αλλαγή του χρώματος σε δάπεδα

Σε αντίθεση με άλλα συστήματα επικαλύψεων σε δάπεδα, η αλλαγή του χρώματος είναι ιδιαίτερα εύκολη: απλά "αποχαρτάρουμε" το βερνίκι και εφαρμόζουμε επιπλέον μία στρώση πατητής τσιμεντοκονίας PLANOCOLOR® PREMIUM πάχους 1 mm στην υφιστάμενη επιφάνεια, χωρίς ουσιαστική ανύψωση της τελικής στάθμης του δαπέδου.

KTIRIO_NVMX_1360x964_2KWMAT_V1.jpg

Υπάρχουν τουλάχιστον 14 λόγοι για να επιλέξετε τις Πατητές Τσιμεντοκονίες της NOVAMIX

Μεγάλη αντοχή
Υψηλή επιφανειακή σκληρότητα
Αντιρηγματική τεχνολογία
Μικρό πάχος στρώσης (1-3 mm)
Ιδανικά προϊόντα για ανακαινίσεις
Τηρουμένων των προδιαγραφών χρήσης τους, εφαρμόζονται σε ποικίλα οικοδομικά υποστρώματα, παλαιά πλακάκια, φθαρμένα μάρμαρα, παρωχημένης αισθητικής μωσαϊκά και πλήθος άλλες εφαρμογές
Συνιστώνται για την ασφαλή επικάλυψη ενδοδαπέδιων και επιτοίχιων συστημάτων θέρμανσης
Εύπλαστος χαρακτήρας, επιτρέπει διακοσμήσεις ακόμη και επίπλων
✓ Διατίθενται σε πλούσια γκάμα αποχρώσεων
Προστατεύονται, με πλήρη σειρά βερνικιών σε ματ, σατινέ ή γυαλιστερό τελικό φινίρισμα
Εσωτερική & Εξωτερική χρήση
Εξίσου εντυπωσιακά τόσο σε δάπεδα όσο και σε τοίχους
Με λείο ή αδρό τελικό φινίρισμα παραδοσιακής αισθητικής
Πιστοποιημένα προϊόντα κατά τα Ευρωπαϊκά πρότυπα CΕ

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε
ΕΔΩ

 

 

Εταιρεία: NOVAMIX
Τ: 2106893953
email: [email protected]
www.novamix.gr 

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Λευκό δάπεδο από πατητή τσιμεντοκονία

Λευκό δάπεδο από πατητή τσιμεντοκονία

Λευκό δάπεδο από πατητό τσιμεντοκονίαμα σε εξοχική κατοικία στη Μύκονο. Αρχιτεκτονική μελέτη: 3SK Στυλιανίδης Αρχιτέκτονες. Φωτογράφος: Ιωάννα Νικολαρεΐζη.
Διαμόρφωση εξωτερικών δαπέδων σε αρμονία με το τοπίο

Διαμόρφωση εξωτερικών δαπέδων σε αρμονία με το τοπίο

Σε εξοχική κατοικία στη Σέριφο, τα υλικά των εξωτερικών δαπέδων ενσωματώνονται πλήρως στο τοπίο. Φυσικoί λίθοι, ενσωματωμένοι σε χωμάτινο δάπεδο, σε συνδυασμό με πατητό τσιμεντοκονίαμα γύρω από την πισίνα, συνάδουν…
Δάπεδο από μωσαϊκό σε εστιατόριο-μπαρ

Δάπεδο από μωσαϊκό σε εστιατόριο-μπαρ

Τα υφιστάμενα δάπεδα από μωσαϊκό στο Pelosof στη Θεσσαλονίκη συντηρήθηκαν και συνδυάστηκαν με γλυπτικούς πάγκους από μάρμαρο.Φωτογραφία: Γιάννης Δρακουλίδης

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.