Κομψότητα και ανθεκτικότητα στα δάπεδα με τη σειρά Sikafloor® Terrazzo

Από τα αρχαία χρόνια, η τεχνική του terrazzo αντιπροσώπευε την πολυτέλεια, για δάπεδα με μεγάλη ανθεκτικότητα και μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και χρώματα. Στη σύγχρονη εποχή, η Sika φέρνει τα Sikafloor® Terrazzo, τα οποία διαθέτουν εποξειδικής ή τσιμεντοειδούς βάσης συνδετικά υλικά τα οποία αναμειγνύονται με διάφορα αδρανή, όπως μαρμαροψηφίδες και γυαλί, ώστε το αποτέλεσμα του δαπέδου να είναι μοναδικό και να ταιριάζει στον εκάστοτε χώρο.

Optimal_Slab_pictures_14.jpg

Εφαρμόζεται με χύτευση ως κονίαμα και στη συνέχεια γυαλίζεται, ώστε να αναδειχθεί σε μια λεία, γυαλιστερή επιφάνεια με ενιαία υφή. Η σκληρή και υψηλής πυκνότητας επιφάνεια των Sikafloor® Terrazzo επιτρέπει ευκολία στον καθαρισμό και στη συντήρηση.
Μετά από χρόνια χρήσης ή σε περίπτωση ανακαίνισης, τα Sikafloor® Terrazzo μπορούν να γυαλιστούν και να φαίνονται σαν καινούρια.

Troweling_Optimal_Slab.jpg
Τα συνδετικά υλικά που χρησιμοποιούνται είναι εξαιρετικά χαμηλής περιεκτικότητας σε VOC και πληρούν τα πλέον αυστηρά περιβαλλοντικά πρότυπα, για να συνεισφέρουν σε μια πολύ καλή ποιότητα αέρα σε εσωτερικούς χώρους.

glo-sikafloor-terrazzo-art-museum.jpg
Σε συνδυασμό με τις σειρές προϊόντων Sikafloor® DecoDur και Sika Comfortfloor®, η Sika προσφέρει μια πλήρη σειρά ενιαίων δαπέδων, υψηλής ποιότητας και αισθητικής που αναδεικνύουν το χαρακτήρα του εκάστοτε χώρου.
DEIGMATA.jpgΠροσθέστε κομψότητα και ανθεκτικότητα στα δάπεδα με τη σειρά δαπέδων Sikafloor® Terrazzo ενισχυμένα από την υψηλής απόδοσης εποξειδική τεχνολογία της Sika και δημιουργήστε ένα μοναδικό συνδυασμό χαλαζιακών terrazzo, προσαρμοσμένο πλήρως στο χώρο και την αισθητική σας.

 
Sika_Claim_pos_rgb.png

Εταιρεία: SIKA HELLAS
T: 2108160600
info@gr.sika.com
www.sika.gr

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ

Διαμόρφωση εξωτερικών δαπέδων σε αρμονία με το τοπίο

Διαμόρφωση εξωτερικών δαπέδων σε αρμονία με το τοπίο

Σε εξοχική κατοικία στη Σέριφο, τα υλικά των εξωτερικών δαπέδων ενσωματώνονται πλήρως στο τοπίο. Φυσικoί λίθοι, ενσωματωμένοι σε χωμάτινο δάπεδο, σε συνδυασμό με πατητό τσιμεντοκονίαμα γύρω από την πισίνα, συνάδουν…
Δάπεδο από πατητό τσιμεντοκονίαμα

Δάπεδο από πατητό τσιμεντοκονίαμα

Στα δάπεδα εσωτερικών και εξωτερικών χώρων εφαρμόστηκε πατητό τσιμεντοκονίαμα στο χρώμα της άμμου, με στόχο την οπτική ενοποίηση του χώρου.Φωτογραφία: Μπάμπης Λουιζίδης & Κατερίνα Γληνού
Απροσδόκητος συνδυασμός υλικών δαπέδου για τον διαχωρισμό περιοχών

Απροσδόκητος συνδυασμός υλικών δαπέδου για τον διαχωρισμό περιοχών

Στο διαμέρισμα Verena οι εσωτερικοί τοίχοι καθαιρέθηκαν και αντικαταστάθηκαν από διαφορετικά μεταξύ τους διαχωριστικά. Αυτά επιτρέπουν μία αίσθηση συνέχειας στον χώρο. Αντιθέτως, τα υλικά, οι χρωματικές παλέτες και η ατμόσφαιρα…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.