Ηχομονωτικές πόρτες

Μεταλλικές πόρτες
Οι χαλύβδινες πόρτες αποτελούν την πιο διαδεδομένη και αποδοτική επιλογή αεροστεγών θυρών. Συνήθως κατασκευάζονται από ανθεκτικά φύλλα χάλυβα, πλήρωση ηχομονωτικού υλικού και υψηλής ποιότητας σφράγιση.
Στο εμπόριο διατίθενται ολοκληρωμένα συστήματα με ικανοποιητική απόδοση (STC 32 - 38) και υψηλή απόδοση (STC 39 - 48), ενώ για ειδικές περιπτώσεις μπορούν να κατασκευαστούν κατόπιν παραγγελίας ακόμη πιο αποδοτικά συστήματα. Πολλά μοντέλα διαθέτουν προεγκατεστημένους υαλοπίνακες, που επιτρέπουν τη θέαση, χωρίς να μειώνεται η ηχητική απόδοση, ενώ ικανοποιούν και τις προδιαγραφές πυρασφάλειας. Από αισθητική άποψη υπάρχει δυνατότητα επιλογής βαφής και τελικής υφής, όπως και στις κοινές μεταλλικές πόρτες, προσφέροντας μεγάλη σχεδιαστική ελευθερία.
Ξύλινες πόρτες
Οι ηχοπροστετευτικές ξύλινες πόρτες συντίθενται από φύλλα ξύλου (καπλαμά) με ενσωματωμένη μόνωση και χαλύβδινο πλαίσιο επενδυμένο με ξύλο ίδιας εμφάνισης. Ο δείκτης STC κυμαίνεται από 32 έως 45. Από άποψη πυρασφάλειας υπάρχουν συστήματα που μπορούν να καθυστερήσουν την πυρκαγιά έως και 90 λεπτά. Από άποψη αισθητικής οι καπλαμάδες προσφέρονται σχεδόν σε κάθε είδος ξύλου, ενώ διατίθενται και μοντέλα με προεγκατεστημένους υαλοπίνακες.

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Στεγανοποίηση δώματος στη συναρμογή με υδρορροή

Στεγανοποίηση δώματος στη συναρμογή με υδρορροή

Το πρόβλημα δημιουργείται είτε από την έλλειψη στεγανοποίησης στα τοιχώματα της υδρορροής κατά το ύψος των επάλληλων στρώσεων του δομικού στοιχείου, είτε από τη φραγή της υδρορροής από φερτά υλικά.…
Εξωτερική θερμομόνωση σε εξώστη

Εξωτερική θερμομόνωση σε εξώστη

Οι εξώστες αποτελούν ένα από τα βασικά στοιχεία των κτιρίων που ευνοούν τη δημιουργία θερμογεφυρών. Προκειμένου αυτές να εξαλειφθούν στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό, προτιμάται η τοποθέτηση πρόσθετης θερμομονωτικής στρώσης εκατέρωθεν…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.