MAT+ERGON

Η εταιρεία MAT+ERGON ιδρύθηκε το 1988 και παρέχει ολοκληρωμένες αρχιτεκτονικές προτάσεις δόμησης για χώρους νοσοκομείων, ιατρικής φροντίδας, ξενοδοχείων, συνεδριακών κέντρων, εκπαίδευσης, εργασίας.
Διαθέτοντας υψηλή κατάρτιση στην παροχή λύσεων δόμησης, η εταιρεία μας κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να πρωτοπορήσει στην αγορά επιτυγχάνοντας συνεργασίες με οίκους διεθνούς κύρους. Η MAT+ERGON καλύπτει προδιαγραφές υψηλών αισθητικών και λειτουργικών απαιτήσεων προτείνοντας ολοκληρωμένες και εξατομικευμένες λύσεις για κάθε νέο έργο ή ανακαίνιση.
Η δραστηριότητα της MAT+ERGON επικεντρώνεται στις εισαγωγές και τη διάθεση προϊόντων/υλικών μέσω της αποκλειστικής αντιπροσώπευσης των παρακάτω διεθνών οίκων.
C/S France: Ανήκει στο group της Construction Specialties - USA που από το 1960 ειδικεύεται στην κατασκευή υλικών προστασίας τοιχοποιίας (ACROVYN), ποδόμακτρων εισόδων κτιρίων, επικαλύψεων τοίχων και δαπέδων, αρμοκάλυπτρων οικοδομικών αρμών διαστολής, συστημάτων σκίασης για τις προσόψεις των κτιρίων, καθώς και πυράντοχων προϊόντων για τον έλεγχο εξάπλωσης της πυρκαγιάς.
PELLET ASC: Με εμπειρία πάνω από 60 χρόνια στην κατασκευή εξοπλισμού λουτρών και βοηθημάτων ΑΜΕΑ, η PELLET ASC έχει εξειδικευτεί στην άνεση και την ασφάλεια χώρων υγιεινής. Με δύο σύγχρονα εργοστάσια στη Γαλλία, προσφέρει μία από τις πιο ολοκληρωμένες σειρές στην αγορά, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες ατόμων με μειωμένη κινητικότητα, καθώς και ηλικιωμένων ή όσων θέλουν απλώς μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια. Σύγχρονος εξοπλισμός εξασφαλίζει την κατασκευή προϊόντων κορυφαίας ποιότητας, από τον αρχικό σχεδιασμό μέχρι και το τελικό προϊόν με πιστοποίηση ISO 9001.
DECUSTIK: Aπό το 1982 ειδικεύεται στην κατασκευή ηχοαπορροφητικών και διακοσμητικών επενδύσεων από ξύλο για τοίχους και οροφές. Με γνώμονα την υψηλή αισθητική και την άριστη κατασκευή τους, τα πάνελ της DECUSTIK μπορούν να τοποθετηθούν σε δημόσια κτίρια, αμφιθέατρα, θέατρα, αίθουσες κινηματογράφων, γραφεία, ξενοδοχεία και καταστήματα που απαιτούν υψηλή αισθητική και ηχοαπορροφητική ικανότητα.
Η DECUSTIK προσφέρει προϊόντα που προσαρμόζονται στις απαιτήσεις κάθε έργου και παρέχει όλες τις τεχνικές πληροφορίες για την υποστήριξη των επιλογών κάθε πελάτη συνδυάζοντας την τεχνογνωσία και την καινοτομία.
SOLECO: Με δυναμική παρουσία σε περισσότερες από 30 χώρες, η εταιρεία SOLECO έχει εδραιωθεί στην παροχή πλαισίων και πορτών που προσαρμόζονται και καλύπτουν κάθε επαγγελματική ή οικιστική χρήση, προσφέροντας στην αγορά τεχνικές λύσεις βασισμένες στην εγγυημένη ποιότητα και την ικανοποίηση του πελάτη. Οι λύσεις της SOLECO εστιάζονται σε κάθε έργο και οποιαδήποτε απαίτηση όπως: χώρους υγείας (νοσοκομεία, κέντρα υγείας, κέντρα αποκατάστασης, οίκοι ευγηρίας), ξενοδοχεία, χώρους εκπαίδευσης, καθώς και κατοικίες.
Οι πόρτες συνδυάζουν αρμονικά την καινοτομία, την ασφάλεια, την αντοχή και την υγιεινή με πρωτοποριακό σχεδιασμό και ευκολία στην εγκατάσταση τηρώντας τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και διαθέτοντας πιστοποιήσεις για πυραντοχή, ηχομόνωση καθώς και αντιβακτηριακά και αντικρουστικά χαρακτηριστικά σύμφωνα με τους αντίστοιχους Ευρωπαϊκούς Κανονισμούς. Η κατοχυρωμένη ευρεσιτεχνία της SOLECO για το σύστημα τοποθέτησης πορτών Knock-Down σε συνδυασμό με τις διαιρούμενου τύπου (τηλεσκοπικές) κάσες εξασφαλίζουν εύκολη, γρήγορη και άρτια τοποθέτηση.

ΑΘΗΝΑ: Καραθεοδωρή 25
ΤΚ: 115 25
Τηλ.: 210 7222316 – 210 7223332
e-mail: info@matergon.com

www.matergon.com
MAT+ERGON

ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

ACROVYN BACTERICIDE

ACROVYN BACTERICIDE

Βακτηριοκτόνο επικολλούμενο φύλλο

Το βακτηριοκτόνο επικολλούμενο φύλλο Acrovyn Bactericide της CS-France, είναι το μοναδικό υλικό που σκοτώνει αποτελεσματικά το 100% των βακτηρίων και αποτελεί την

DECUSTIK

DECUSTIK

Ηχοαπορροφητικές και διακοσμητικές επενδύσεις

Με γνώμονα την υψηλή αισθητική, την τεχνογνωσία, την καινοτομία και την άριστη κατασκευή τους, τα πάνελ της Decustik μπορούν να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις

PEDISYSTEMS

PEDISYSTEMS

Ποδόμακτρα εισόδων

Η σειρά PEDISYSTEMS της CS-France προσφέρει ανθεκτικά ποδόμακτρα εισόδων που προσαρμόζονται στις απαιτήσεις οποιουδήποτε έργου και τοποθετούνται εύκολα σε πολυσύχναστες εισόδους κτιρίων.

PELLET ASC

PELLET ASC

Εξοπλισμός λουτρών και βοηθήματα ΑΜΕΑ

Με εμπειρία πάνω από 60 χρόνια στην κατασκευή εξοπλισμού λουτρών και βοηθημάτων ΑΜΕΑ, η PELLET ASC έχει εξειδικευτεί στην άνεση και την ασφάλεια των χώρων υγιεινής.

SOLECO

SOLECO

Πόρτες επαγγελματικών χώρων

Οι πόρτες της SOLECO διατίθενται κυρίως για επαγγελματικές χρήσεις και περιλαμβάνουν μεταλλικές κάσες, σε διάφορους τύπους και υλικά.
Το σύστημα των κασών περιλαμβάνει

SUPERTRAK

SUPERTRAK

Σύστημα κουρτινών οπτικής απομόνωσης

Το σύστημα κουρτινών οπτικής απομόνωσης κρεβατιών της CS-France αποτελεί την ιδανικότερη λύση για θαλάμους νοσοκομείων, οίκους ευγηρίας και ιατρεία και χρησιμοποιείται

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.