ΧΡΩΤΕΧ Α.Ε

Συνεχίζοντας μία πορεία άνω των 75 ετών, η Χρωτέχ παραμένει σταθερά μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές βιομηχανίες χρωμάτων.
Η άριστη τεχνογνωσία στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την παραγωγή και πάντα σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές και εφαρμογή της ισχύουσας ευρωπαϊκής νομοθεσίας και του συστήματος ποιότητας ISO 9001, εξασφαλίζουν:
• Σταθερή και εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων.
• Άριστες αντοχές.
• Οικονομία, χάρη στην υψηλή καλυπτικότητα και απόδοση που έχουν τα προϊόντα της.
• Αντοχή, εύκολη εφαρμογή και άρτιο τελικό αισθητικό αποτέλεσμα, με τις χιλιάδες οικολογικές αποχρώσεις του συστήματος χρωματισμού «chromasystem».
• Πλήρη ικανοποίηση των καταναλωτών.

Παράλληλα η Χρωτέχ παρέχει :
• Αμεση,αποτελεσματική και διαρκή τεχνική υποστήριξη σε κάθε στάδιο εργασίας από τους έμπειρους τεχνικούς της.
• Το πλέον κατάλληλο σύστημα βαφής με την πλέον καλύτερη σχέση κόστους-οφέλους είτε για αρχική βαφή είτε για συντήρηση, που προτείνει το εξειδικευμένο δυναμικό της.

Πρωταρχικός στόχος της παραμένει πάντα:
• Η διαφύλαξη της ανθρώπινης υγείας (διαθέτοντας προϊόντα με πιστοποίηση Α+ και IMSL) και μέσω της εφαρμογής του πιστοποιημένου συστήματος ISO 45001.
• Η προστασία του περιβάλλοντος, μέσω και της εφαρμογής του πιστοποιημένου συστήματος ISO 14001. ’Eχοντας ενστερνιστεί την Ευρωπαϊκή Στρατηγική για την «κυκλική οικονομία στις πλαστικές συσκευασίες» και στα πλαίσια δράσεων βιωσιμότητας, πολιτική της είναι όλο και περισσότερα Brands προϊόντων της να κυκλοφορούν σε ανακυκλωμένες πλαστικές συσκευασίες.

 

Γραφεία Αθηνών
Μάρνη 39, Αθήνα 10432
Τ: 210 5230116-9
Τ: 210 5235301
[email protected]

Υποκατάστημα Θεσσαλονίκης
Σοφίας Βέμπο 8,
Διαβατά Ιωνίας, 570 08
Τ: 2310 700880-85
Τ: 2310 753940

Γραμμή Τεχνικής Εξυπηρέτησης
Τ: 801 11 52300

www.chrotex.gr
ΧΡΩΤΕΧ Α.Ε

ΥΛΙΚΑ / ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ARTEX ECO

ARTEX ECO

Οικολογικό αντιμικροβιακό πλαστικό χρώμα

Πιστοποιημένο οικολογικό και αντιμικροβιακό πλαστικό χρώμα, άριστης ποιότητας. Συμβάλει στην ποιότητα αέρα εσωτερικών χώρων χάρη στις πολύ χαμηλές εκπομπές οργανικών

ELASTOKRYL

ELASTOKRYL

Θερμοανακλαστικό ελαστομερές χρώμα

Κατάλληλο για εφαρμογή σε εξωτερικούς τοίχους. Διαθέτει θερμομονωτικές ιδιότητες. Συμβάλλει στην εξοικονόμηση ενέργειας των κτιρίων, χάρη στην υψηλή ανακλαστικότητα και τον

PRIMEX SUPER GRIP

PRIMEX SUPER GRIP

Ακρυλικό χαλαζιακό αστάρι υψηλής πρόσφυσης

Ακρυλικό αστάρι με χαλαζιακή άμμο για την ενίσχυση της πρόσφυσης σε λείες και χαμηλού πορώδους επιφάνειες των υλικών που θα ακολουθήσουν (κόλλα πλακιδίων, στόκος

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.