ΣΑΝΚΕ Μ.ΕΠΕ

Η εταιρεία ΣΑΝΚΕ αποτελεί το πρώτο εγκεκριμένο Συλλογικό Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης Αποβλήτων Εκσκαφών, Κατασκευών & Κατεδαφίσεων (ΑΕΚΚ) το οποίο έχει λάβει άδεια λειτουργίας από τον Ελληνικό Οργανισμό Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ) και λειτουργεί ως μη κερδοσκοπική εταιρεία από το 2011 διαθέτοντας την απαραίτητη τεχνική επάρκεια για την αποκατάσταση ανενεργών λατομικών χώρων.

Η ΣΑΝΚΕ είναι μια σύγχρονη και συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρεία, η οποία συνεργάζεται με φορείς δημόσιας διοίκησης και τοπικής αυτοδιοίκησης, τεχνικές εταιρείες και μηχανικούς.
Το δίκτυο συνεργατών της εταιρείας, το οποίο διευρύνεται καθημερινά, περιλαμβάνει πάνω από 110 μονάδες επεξεργασίας ΑΕΚΚ και περισσότερους από 1000 συλλέκτες μεταφορείς, καλύπτοντας 10 Περιφέρειες και 40 Περιφερειακές ενότητες (80% πληθυσμιακή κάλυψη).

Σκοπός της εταιρείας ως υπεύθυνος φορέας για την εναλλακτική διαχείριση ΑΕΚΚ, είναι ο οργανωτικός και εποπτικός έλεγχος ενός ολοκληρωμένου δικτύου συλλογής, μεταφοράς, επεξεργασίας των αποβλήτων και επιστροφής τους στην αγορά. Κύριο μέλημα και βασικός πυλώνας της είναι η προστασία του περιβάλλοντος, η ορθή διαχείριση των αποβλήτων και η καταπολέμηση της ανεξέλεγκτης διάθεσης ΑΕΚΚ σε παράνομες χωματερές λαμβάνοντας σημαντικές πρωτοβουλίες σε καθαρισμούς ρεμάτων και ρυπασμένων περιοχών.

Η συστηματική ενημέρωση και εκπαίδευση του κοινού δημιουργεί τις βάσεις για την κυκλική οικονομία στον τομέα των ΑΕΚΚ δημιουργώντας δευτερογενή δομικά υλικά. Απόβλητα που προκύπτουν από εκσκαφές, θεμελιώσεις, απόβλητα από κατεδαφίσεις, κατασκευές και ανακαινίσεις κτιρίων, απόβλητα από οδοποιία και συντηρήσεις οδών είναι υποχρεωτικό βάση νομοθεσίας να οδηγούνται σε μονάδα ανακύκλωσης μέσω αδειοδοτημένου ΣΣΕΔ ΑΕΚΚ.

Ο φορέας ΣΣΕΔ ΣΑΝΚΕ αποτελεί τον πρώτο στο είδος του και τον πλέον κατάλληλο αδειοδοτημένο φορέα για την ανακύκλωση αποβλήτων εκσκαφών, κατασκευών και κατεδαφίσεων (ΑΕΚΚ) .
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας.
 

 

Αλιβερίου 4-6 & Αρεθούσης
Τ.Κ: 34100
Χαλκίδα
Τ: 2221400738, 2221181245-6
[email protected]

www.sanke.gr
ΣΑΝΚΕ Μ.ΕΠΕ

ΥΛΙΚΑ / ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΤΩΝ ΕΚΣΚΑΦΩΝ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ & ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΩΝ

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΤΩΝ ΕΚΣΚΑΦΩΝ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ & ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΩΝ

 

Σκοπός της ΣΑΝΚΕ ως υπεύθυνος φορέας για την εναλλακτική διαχείριση ΑΕΚΚ, είναι ο οργανωτικός και εποπτικός έλεγχος ενός ολοκληρωμένου δικτύου συλλογής, μεταφοράς, επεξεργασίας των αποβλήτων των

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.