ΕΝΚΑ TECHNOLOGIES

Η ENKA TECHNOLOGIES είναι μια Τεχνική Εταιρεία η οποία ιδρύθηκε το 2016 από πολιτικούς μηχανικούς ειδικούς στους τομείς των δομητικών και αντισεισμικών τεχνολογιών από το 2000. Βασικό αντικείμενο της εταιρείας είναι η ανάπτυξη και η εμπορία προηγμένων τεχνολογιών, συστημάτων και προϊόντων με έμφαση σε εφαρμογές δομοστατικού μηχανικού και αντισεισμικής προστασίας.
Η ENKA TECHNOLOGIES παρέχει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε συνδυασμό με άρτια τεχνική υποστήριξη. Επιπλέον παρέχει υπηρεσίες εφαρμογής και συντήρησης μέσω της εξειδικευμένης και πιστοποιημένης κατασκευαστικής εταιρείας ΕΝΚΑ (www.enka.com.gr).
Η ENKA TECHNOLOGIES παρέχει τεχνολογικές λύσεις ενδεδειγμένες για το εκάστοτε έργο με εφαρμογές σε κτήρια, γέφυρες και συγκοινωνιακές υποδομές, βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας, υποδομές διαχείρισης υδάτων, έργα αντιστηρίξεων, σήραγγες, βαθιές εκσκαφές, λιμενικές εγκαταστάσεις και παράκτιες κατασκευές, αγωγούς και άλλα ειδικά έργα πολιτικού μηχανικού.
Η ENKA TECHNOLOGIES σχεδιάζει και παρουσιάζει τεχνολογικές προτάσεις με τα κατά περίπτωση βέλτιστα συστήματα και προϊόντα στα πλαίσια μίας ολοκληρωμένης λύσης για τους πελάτες της.
Η ENKA TECHNOLOGIES, μέσω της εξειδικευμένης ομάδας μηχανικών της, παρέχει τεχνική υποστήριξη και εκτιμήσεις κόστους.
Οι προηγμένες τεχνολογίες δομητικών και αντισεισμικών τεχνολογιών τις οποίες εισάγει, εμπορεύεται αλλά και υποστηρίζει τεχνικά η εταιρεία είναι οι ακόλουθες:
1. Συστήματα XYPEX για αδιαβροχοποίηση, προστασία και βελτίωση του σκυροδέματος.
2. Συστήματα COBIAX για πλάκες σκυροδέματος μειωμένου βάρους και πάχους.
3. Συστήματα Arsan για εφέδρανα – αρμούς συστολοδιαστολής γεφυρών και υδατοστεγανά παρεμβύσματα.
4. Συστήματα ΕPS για εφέδρανα εκκρεμούς τριβής για σεισμική μόνωση.
5. Συστήματα Jarret Structures για σεισμικούς αποσβεστήρες – συσκευές μετάδοσης κρούσης
6. Συστήματα Douce Hydro για την παραγωγή υδραυλικών συστημάτων για όλους τους κλάδους της βιομηχανίας, από τον απλούστερο έως τον πιο εξελιγμένο και βαρέως χρήσης κύλινδρο.
7. Μηχανικές ματίσεις ράβδων οπλισμού της εταιρείας Barus
8. Προηγμένα προϊόντα σύνθετων υλικών για την κατασκευή της εταιρείας ATP.
9. Ειδικές εποξειδικές ρητίνες & εποξειδική άσφαλτος της εταιρείας ChemCo Systems.
10. Ενοργάνωση & παρακολούθηση κατασκευών της εταιρείας Senso Engineering

Περισσότερες πληροφορίες για όλες τις τεχνολογίες είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο της εταιρείας: www.enkatechnologies.com.gr

Αθήνα: Λεωφ. Δεκελείας 1 & Χαλκίδος
Νέα Φιλαδέλφεια, 14343
τηλ: 210 2583120, φαξ: 210 2583048
e-mail: info@enka.com.gr

www.enka.com.gr
ΕΝΚΑ TECHNOLOGIES

ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

COBIAX

COBIAX

Συστήματα πλακών σκυροδέματος

Η γερμανική εταιρεία Cobiax έχει αναπτύξει συστήματα πλακών σκυροδέματος με ενσωμάτωση ελαφρών καλουπιών κενού. Η τεχνολογία αυτή αντικαθιστά τις κλασικές συμπαγείς πλάκες

EPS

EPS

Εφέδρανα εκκρεμούς τριβής για σεισμική προστασία

Η εταιρεία EPS εφηύρε τα Εφέδρανα Εκκρεμούς Τριβής για σεισμική μόνωση το 1985. Έκτοτε, παρουσιάζει συνεχή βελτίωση των προϊόντων της και πλέον μπορεί να

XYPEX

XYPEX

Αδιαβροχοποιητικό σκυροδέματος με τεχνολογία κρυσταλλοποίησης

Τα κατοχυρωμένα προϊόντα κρυσταλλικής αδιαβροχοποίησης της εταιρείας Xypex Chemical Corporation διανέμονται και υποστηρίζονται από ένα παγκόσμιο

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.