ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

Η Εταιρεία ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ιδρύθηκε το 1970 με αντικείμενο τις κατασκευές από ξύλο.
Στα χρόνια που ακολούθησαν η δραστηριότητα μας αναπτύχθηκε και η εταιρεία μας εξελίχθηκε σημαντικά προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις κατασκευών σε κεραμοσκεπές, πέργκολες και ειδικές κατασκευές.
Η εταιρεία μας απαρτίζεται από καταρτισμένους και έμπειρους επαγγελματίες, που μπορούν να υλοποιήσουν με επιτυχία κατασκευές υψηλών απαιτήσεων, ακολουθώντας αυστηρά χρονοδιαγράμματα. Έχουμε κατασκευάσει με μεγάλη επιτυχία έργα σε ξενοδοχειακές μονάδες, χώρους εστίασης και σε κατοικίες.
Δημιουργούμε έργα που αντέχουν στον χρόνο, για επαγγελματικούς χώρους και ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, χρησιμοποιώντας πρώτες ύλες αρίστης ποιότητας, οι οποίες φέρουν τη σφραγίδα κορυφαίων ελληνικών και ξένων εταιρειών.
Κάθε μας έργο κατασκευάζεται σε αρμονία με το αρχιτεκτονικού στυλ της περιοχής, στην οποία θα δημιουργηθεί. Οι δημιουργίες μας μπορούν να βοηθήσουν στην ανάδειξη ενός αρχιτεκτονικού σχεδίου, καθώς και να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης ενός νέου. Σκοπός μας είναι η παροχή πλήρους κάλυψης των σύγχρονων προδιαγραφών στέγασης, αλλά και των υψηλών αισθητικών απαιτήσεων των πελατών μας.

Η εταιρεία ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της. Τα έργα που φέρουν την υπογραφή της εταιρείας ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα κατασκευής και το άψογο αισθητικό αποτέλεσμα.
 

ΑΘΗΝΑ:
Ιωάννη Γαβριήλ 61,
13672, Αχαρνές
Τηλ.: 210 2466000, 6944 595390
e-mail: info@eleftheriou.com.gr

www.eleftheriou.com.gr
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.