ΓΚΡΕΜΙΣΜΑΤΑ

Η εταιρεία ΓΚΡΕΜΙΣΜΑΤΑ powered by ΓΚΡΙ, με έδρα στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, ιδρύθηκε το 2005 και δραστηριοποιείται στο χώρο των αποξηλώσεων - καθαιρέσεων, κατεδαφίσεων κτιρίων, διατρήσεων παντός τύπου, αποκομιδής μπάζων και αδιατάρακτων κοπών. Μέχρι σήμερα, έχει καταφέρει να επεκτείνει τις δραστηριότητές της σ’ ολόκληρη την επικράτεια. Η εταιρεία διαθέτει τον πλέον σύγχρονο και κατάλληλο εξοπλισμό, προκειμένου να καλύπτει πλήρως όλο το φάσμα εργασιών στις οποίες ειδικεύεται.

Συνεργάτες και προμηθευτές της είναι οι πιο αξιόπιστες εταιρείες στο χώρο των εργαλείων και των μηχανημάτων έργων. Έχει στη διάθεσή της συστήματα αδιατάρακτης διάτρησης (κοπής), που μπορούν να εκτελούν τα έργα με συνέπεια, αλλά και ακρίβεια, ενώ το προσωπικό της είναι άρτια εκπαιδευμένο, για να παραδίδονται τα έργα στο χρόνο τους, με ασφάλεια, και ακριβώς όπως τα σχεδιάσατε.

Η εταιρεία διαθέτει μία πλήρη γκάμα εργαλείων της HILTI-Würth, για εσωτερικές εργασίες αποξηλώσεων - καθαιρέσεων, όπως πιστολέτα κατεδαφίσεων, τροχοί ηλεκτρικοί ή βενζινοκίνητοι για κοπές βάθους έως 15cm, ηλεκτρικές σκούπες απορρόφησης σκόνης και πολλά άλλα. Επίσης, διαθέτει τρία ηλεκτροκίνητα WALLSAW της HILTI για κοπές πάχους έως 75cm, δύο ασφαλτοκόπτες HUSQVARNA για κοπές εδάφους έως 30cm, καθώς και καροτιέρες HILTI για διατρήσεις έως Φ500, ανεξαρτήτως βάθους. Τέλος, διαθέτει οκτώ οχήματα (μικρά και μεγάλα φορτηγά), που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη αποκομιδής και μεταφοράς προϊόντων αποξήλωσης, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης του έργου σε οποιοδήποτε σημείο της Θεσσαλονίκης ή της Αθήνας. 

 

 

Θεσσαλονίκη:  
Νεοφύτου Δούκα 2
ΤΚ 54454
Κάτω Tούμπα 
Τηλ. γραφείου: 2310518355
Τηλ. Εργοδηγού: 6972079327

Αθήνα: 
Μανδροκλέους 3 
Τ.Κ. 11743
Νέος Κόσμος
Τηλ. Εργοδηγού: 6981270634

[email protected]

www.gremismata.gr
ΓΚΡΕΜΙΣΜΑΤΑ

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.