40.000.000 θεατές παρακολούθησαν τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου Europa Conference League στο εμβληματικό γήπεδο OPAP Arena 

Tη διεθνή αναγνώριση της Arka Synthesis μέσα από τη βράβευση του OPAP ΑRΕΝΑ ως γήπεδο της χρονιάς για το 2022, ακολούθησε η τιμητική επιλογή του από την UEFA για τη διεξαγωγή του τελικού Europa Conference League.

Η εταιρεία Arka Synthesis μια αμιγώς Ελληνική εταιρεία επελέγη έπειτα από διεθνή διαγωνισμό με αντικείμενο την μελέτη διαμόρφωσης και ανέγερσης της υπερκατασκευής του εφελκυόμενου στεγάστρου του γηπέδου OPAP ARENA.

AEK_2.jpg

Ολοκληρώνοντας 35 χρόνια δραστηριότητας η Αrka Synthesis έχει παραδώσει προς χρήση εμβληματικά έργα διεθνούς προβολής και υψηλής αναγνωσιμότητας, πλήρως εναρμονισμένα στα πρότυπα αειφόρου ανάπτυξης.

H Arka Synthesis δημιουργήθηκε την δεκαετία του 80 από τον αρχιτέκτονα Γιώργο Νικοκάβουρα ο οποίος υιοθετώντας τη φιλοσοφία μιας start-up εταιρείας ακολούθησε μια καινοτόμο και φιλόδοξη πορεία στο χώρο της αρχιτεκτονικής και μηχανικής των εφελκυόμενων κατασκευών.

Οι δυνατότητες της εταιρίας καλύπτουν πολύ μεγάλο εύρος εφαρμογών στέγασης σε χώρους υποδομών άθλησης και αναψυχής, ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων, προσόψεις κτιρίων και κατοικιών.

 

 

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.