Χιλιάδες επαγγελματίες στην έκθεση "Οικοδομή 2022"

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η έκθεση "Οικοδομή 2022", από τις 14 έως τις 16 Οκτωβρίου στο Metropolitan Expo. Χιλιάδες επαγγελματίες περιηγήθηκαν στα περίπτερα των μεγαλύτερων εταιρειών του οικοδομικού και κατασκευαστικού κλάδου και ενημερώθηκαν για τα νέα υλικά και τις καινοτομίες.
Η φετινή έκθεση "Οικοδομή" ήταν μία από τις μαζικότερες, με συμμετοχή κορυφαίων εταιρειών και πλήθος κόσμου που συνέρρευσε στις τρεις αίθουσες του εκθεσιακού κέντρου. Συμμετέχοντες και επισκέπτες ενημερώθηκαν για όλες τις εξελίξεις στους κλάδους των δομικών υλικών, των προϊόντων τσιμέντου, της θερμομόνωσης και στεγανοποίησης, των ειδών υγιεινής, των κουφωμάτων, των χρωμάτων, των δαπέδων, των ψευδοροφών, των μαρμάρων, των γρανιτών, των εργαλείων, των μηχανημάτων και άλλων σχετικών κατηγοριών του οικοδομικού τομέα.

ΟΙΚΟΔ2.jpg
Η ροή των επισκεπτών ήταν ασταμάτητη και τις τρεις ημέρες της έκθεσης, με σκοπό την ενημέρωση, την λήψη προσφορών, τη σύναψη συμβολαίων αλλά και την δικτύωση με στελέχη των κατασκευαστικών εταιρειών.

ΟΙΚΟΔ4.jpg
Υψηλό ενδιαφέρον όμως υπήρχε και από τους συμμετέχοντες, οι οποίοι ήταν πολλοί από κάθε τομέα και φρόντισαν να παρουσιάσουν όλα τα εξειδικευμένα υλικά και συστήματα, καθώς και τις τεχνικές εφαρμογές και υπηρεσίες που ήθελαν να δουν οι επισκέπτες.

ΟΙΚΟΔ3.jpg
Με σημείο αναφοράς την εξωστρέφεια
Η έκθεση "Oικοδομή" απέδειξε πως είναι το σημαντικότερο γεγονός του κατασκευαστικού κλάδου και προωθεί την εξωστρέφεια, καθώς ανάμεσα στους επισκέπτες υπήρξαν και εκπρόσωποι μεγάλων κατασκευαστικών εταιρειών του εξωτερικού. Κλειδί αυτής της επιτυχίας ήταν το πρωτοποριακό πρόγραμμα Hosted Buyers Programme, μέσα από το οποίο προσκλήθηκαν στελέχη από 21 χώρες, με πρόθεση να συνάψουν νέες συμφωνίες και συνεργασίες με ελληνικές επιχειρήσεις.

ΟΙΚΟΔ5.jpg

Η έκθεση "Οικοδομή" ανανεώνει το ραντεβού της για τις 19 – 22 Οκτωβρίου 2023.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.