Το "Salone del Mobile.Milano" αναβάλλεται για τον Ιούνιο

Η 59η έκθεση Salone del Mobile. Milano, η οποία θεωρείται η σημαντικότερη έκθεση επίπλου παγκοσμίως, θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο Fiera Milano στο Rho από τις 16 έως τις 21 Ιουνίου, και όχι τον Απρίλιο, όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά. Η μεταφορά της ημερομηνίας διεξαγωγής της έκθεσης προέκυψε λόγω των πρόσφατων προληπτικών μέτρων εξαιτίας της εξάπλωσης του κοροναϊού στην Ιταλία.
Επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της στην καινοτομία, η διοργάνωση του 2020 θα φιλοξενήσει 2.200 εκθέτες και θα συμπεριλάβει τις εκθέσεις Salone Internazionale del Mobile, International Furnishing Accessories Exhibition, International Bathroom Exhibition, την έκθεση σχεδίασης γραφείου Workplace 3.0 και την πρωτοποριακή S.Project, η οποία ξεκίνησε το 2019. Η "Eurocucina" θα υπογραμμίσει τον τρόπο, με τον οποίο η κουζίνα εξελίσσεται και εντάσσεται στους χώρους των καθιστικών, ενώ η "FTK" (Technology for the Kitchen) θα προσφέρει μια ματιά στο μέλλον, παρουσιάζοντας αποδοτικές, αποτελεσματικές και βιώσιμες "έξυπνες" κουζίνες. Περίπου 600 νέοι σχεδιαστές κάτω των 35 ετών θα δείξουν το έργο τους στην 23η "Salone Satellite", με θέμα: "Σχεδιάζοντας για τους μελλοντικούς εαυτούς μας".
Η διοργάνωση θα επιδείξει τα αποφασιστικά βήματα των δημιουργών και των εταιρειών προς την περιβαλλοντική και κοινωνική βιωσιμότητα, καθιστώντας την έκθεση μία σημαντική κινητήριο δύναμη για αλλαγή.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.