Το σύστημα νερού Grohe Blue φέρνει την αλλαγή στην καθημερινή μας ζωή και τον πλανήτη

Το σύστημα νερού GROHE Blue φέρνει την αλλαγή στην καθημερινή μας ζωή και τον πλανήτη

Το καινοτόμο και βιώσιμο σύστημα νερού GROHE Blue, προσφέρει φιλτραρισμένο νερό απευθείας από τη βρύση, χάρη στη μοναδική τεχνολογία που διαθέτει. Η GROHE, παγκόσμιος ηγέτης στις ολοκληρωμένες λύσεις για το μπάνιο και την κουζίνα, τοποθετώντας στο επίκεντρο τη βιωσιμότητα και με στόχο τον περιορισμό της σπατάλης νερού στην καθημερινότητά μας, προχωρά στην εύρεση καινοτόμων λύσεων.

Αναγνωρίζοντας τις προκλήσεις, σχεδίασε το προηγμένο σύστημα νερού GROHE Blue, το οποίο επιτρέπει τη βιώσιμη χρήση νερού χωρίς να μειώνει την ευκολία. Με το GROHE Blue, επιτυγχάνεται ένας πιο βιώσιμος τρόπος ζωής, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί την ιδανική λύση για φρέσκο, φιλτραρισμένο, ανθρακούχο ή παγωμένο νερό απευθείας από τη βρύση του σπιτιού σας. Επίσης, με την πληθώρα διαθέσιμων σχεδίων και χρωμάτων του αποτελεί προσθέτει το τέλειο design στην κουζίνα σας.

GROHE_Blue_1.jpg

Μηδενική χρήση πλαστικών μπουκαλιών με το σύστημα νερού GROHE Blue
Το πρωτοποριακό σύστημα νερού GROHE Blue συμβάλει στην καταπολέμηση του παγκόσμιου προβλήματος των πλαστικών αποβλήτων και καθιστά εφικτή την εξοικονόμηση νερού. Με την παροχή φιλτραρισμένου νερού, παγωμένου και ανθρακούχου απευθείας από τη βρύση της κουζίνας, περιορίζεται τόσο η κατανάλωση εμφιαλωμένου νερού, όσο και η χρήση πλαστικών μπουκαλιών, οι εκπομπές CO2, καθώς και η κατανάλωση του νερού που χρησιμοποιείται κατά τη διαδικασία της παραγωγής. Για 1 λίτρο εμφιαλωμένου νερού καταναλώνονται 7 λίτρα νερού και απαιτούνται 108,47γρ. CO2. Με ένα σύστημα νερού GROHE Blue, το 1 λίτρο που απαιτείται κατά τη διαδικασία παραγωγής μετατρέπεται σε 1 λίτρο πόσιμου νερού, ενώ απαιτούνται μόνο 26,33γρ.CO2.

GROHE_Blue_3.jpg

Απολαμβάνοντας πόσιμο νερό απευθείας από τη βρύση του σπιτιού σας
Με το σύστημα νερού GROHE Blue, έχετε φρέσκο πόσιμο νερό στο σπίτι σας κάθε μέρα. Το GROHE Blue βελτιώνει την καθημερινότητά σας και σας εξοικονομεί χρόνο, χώρο και ενέργεια, ενώ μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε φρέσκο, φιλτραρισμένο, ανθρακούχο ή παγωμένο νερό με το πάτημα ενός και μόνο κουμπιού! Χάρη στο φίλτρο τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτει, αφαιρεί τις βλαβερές ουσίες από το νερό και επιτρέπει σε κάθε άρωμα να αναπτυχθεί στο μέγιστο, καθιστώντας το ιδανικό για τους λάτρεις του τσαγιού. Παράλληλα, η μπαταρία διατίθεται σε διάφορα σχήματα και χρώματα, ταιριάζοντας στο εσωτερικό κάθε κουζίνας.

GROHE_Blue_4.jpg

Οι καταναλωτές μπορούν να συμβάλλουν ενεργά σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον καθώς για κάθε GROHE Blue που πωλείται μεταξύ Σεπτεμβρίου-Δεκεμβρίου, η GROHE θα συλλέγει 1 κιλό αποβλήτων από τα Ευρωπαϊκά ύδατα, σε συνεργασία με την Everwave και το σκάφος καθαρισμού CollectiX. Μάθετε περισσότερα για τη σχετική καμπάνια στο GROHE X.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.