Τεχνική Ημερίδα “Heavy Clay Industry: Cutting Edge Vision for Ceramic Building Materials” από την Κεραμουργία Βορείου Ελλάδος (ΚΕΒΕ) και υπό την αιγίδα ΤΕΕ/ΤΚΜ

Η Κεραμουργία Βορείου Ελλάδος (ΚΕΒΕ), με την αιγίδα του ΤΕΕ/ΤΚΜ, διοργανώνει και σας προσκαλεί στην τεχνική/επιστημονική ημερίδα με θέμα "Heavy Clay Industry: Cutting Edge Vision for Ceramic Building Materials", την Πέμπτη 06 Ιουνίου, ώρα 14.00, στο Ξενοδοχείο Makedonia Palace, Θεσσαλονίκη | Αίθουσα ALEXANDROS Ι.

Στην ενδιαφέρουσα αυτή ημερίδα, σημαντικοί εκπρόσωποι των εξειδικευμένων πανεπιστημιακών τμημάτων και εργαστηρίων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και του Πανεπιστημίου Πατρών, θα παρουσιάσουν τις σύγχρονες έρευνες και τα αποτελέσματά τους σχετικά με τη συμβολή των δομικών κεραμικών προϊόντων στην βιωσιμότητα των κτιρίων, τις καινοτόμες λύσεις που προσφέρουν στις σύγχρονες κατασκευές καθώς και την ευρύτερη συνεισφορά τους στο βιοκλιματικό σχεδιασμό του αστικού τοπίου.

Η ημερίδα απευθύνεται σε μηχανικούς, αρχιτέκτονες, μελετητικά γραφεία, εργολάβους, κατασκευαστές, μέλη του ΤΕΕ/ΤΚΜ και λοιπούς ενδιαφερόμενους.

Η Κεραμουργία Βορείου Ελλάδος (ΚΕΒΕ) σε συνεργασία με το ΤΕΕ/ΤΚΜ, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και του Πανεπιστήμιο Πατρών υλοποιούν την παρούσα ημερίδα στο πλαίσιο των ευρύτερων δράσεών τους για τη σύνδεση των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και ερευνητικών κέντρων με τους φορείς καινοτομίας, τη βιομηχανία, αλλά και τους επαγγελματίες του κλάδου. Με επίκεντρο την ενεργειακή αναβάθμιση των κατασκευών, η ευρύτερη βελτίωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και η προώθηση της κυκλικής οικονομίας στην Ελλάδα, αποτελούν βασικούς πυλώνες κοινού ενδιαφέροντος.

Η ημερίδα υλοποιείται ως παράλληλη δράση με το Τiles & Bricks Europe (TBE) Congress 2024 , το οποίο φιλοξενείται φέτος στη Θεσσαλονίκη (06-07.06.24) από το Σύνδεσμο Βιομηχάνων Ελληνικής Κεραμοποιίας (ΣΕΒΚ).

Βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα καθώς και τη φόρμα εγγραφής για να παρακολουθήσετε την ημερίδα: https://rb.gy/hua752.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ

Για περαιτέρω διευκρινήσεις σχετικά με την ημερίδα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα. Αγγελική Βαλταδώρου, Corporate Communication Manager KEBE, στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , τηλ. 23410 75570.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.