Συνέδριο στη Θεσσαλονίκη από το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με θέμα τον σχεδιασμό των πόλεων

Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, διοργανώνουν για 4η συνεχή χρονιά το Thessaloniki Future Thinking Dialogues (TFTD2024) με τίτλο: Urban Resilience for Future-Ready Cities την Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2024, στο ξενοδοχείο the MET στη Θεσσαλονίκη.

Το συνέδριο επικεντρώνεται στις πολυδιάστατες πτυχές του σχεδιασμού των πόλεων, καθώς και σε τεχνολογίες και πρακτικές διακυβέρνησης, που αποσκοπούν στη δημιουργία ενός βιώσιμου και τεχνολογικά προηγμένου αστικού περιβάλλοντος. Ταυτόχρονα, στοχεύει στην ανάδειξη των προκλήσεων και ευκαιριών που δημιουργούνται για την περιοχή, λαμβάνοντας υπόψη παραμέτρους όπως η βιωσιμότητα, οι υποδομές, οι χρήσεις γης, οι μεταφορές, το περιβάλλον και η εμπλοκή τοπικών κοινωνιών.


Ένα από τα panels ομιλητών με θέμα «Επιχειρηματικότητα, Αρχιτεκτονική και Ανάπτυξη των Πόλεων» θα συντονίσει ο κος Πέτρος Παπαϊωάννου, εκδότης του περιοδικού ΚΤΙΡΙΟ.
Το TFTD 2024 τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.