Νέο Inverter Scroll Chiller R32 της LG Electronics: Αποδοτικότητα και ευελιξία

Η διατήρηση του βέλτιστου ελέγχου του κλίματος σε μεγάλες εγκαταστάσεις απαιτεί προηγμένη και αποδοτική τεχνολογία. Το αερόψυκτο Inverter Scroll Chiller R32 της LG ξεχωρίζει χρησιμοποιώντας καινοτόμο τεχνολογία inverter και ένα βιώσιμο ψυκτικό μέσο, εξασφαλίζοντας ανώτερη ενεργειακή απόδοση. Ο συμπαγής σχεδιασμός, τα έξυπνα χαρακτηριστικά ελέγχου και η χαμηλή στάθμη θορύβου το καθιστούν μια ευέλικτη επιλογή για μια ευρεία γκάμα εφαρμογών.
Ας εξερευνήσουμε αυτά τα χαρακτηριστικά του LG Inverter Scroll Chiller και πώς μπορούν να ωφελήσουν εσάς και την εγκατάστασή σας.

Τεχνολογική Καινοτομία
Το Inverter Scroll Chiller R32 της LG είναι εξοπλισμένο με το ψυκτικό μέσο R32, το οποίο έχει χαμηλότερο δυναμικό υπερθέρμανσης του πλανήτη (GWP) σε σύγκριση με τα παραδοσιακά ψυκτικά μέσα, καθιστώντας το μια πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή. Επιπλέον, το R32 είναι αποδοτικότερο στην ενέργεια, βελτιώνοντας την απόδοση του συστήματος κατά περίπου 10%.

lg-hvac-blog-inverter-scroll-chiller-refrigerant-m_1.jpg
Τεχνολογία Inverter υψηλής απόδοσης
Η ενεργειακή απόδοση ενός ψυκτικού συγκροτήματος είναι σημαντική για την εξοικονόμηση ενέργειας. Καθώς οι θερμοκρασίες αλλάζουν κατά τη διάρκεια της ημέρας, το ίδιο ισχύει και για τις απαιτήσεις ψυκτικού φορτίου. Σε αντίθεση με τα συστήματα με συμπιεστές σταθερής ταχύτητας, το σύστημα all-inverter της LG προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λειτουργίας συχνοτήτων από 30Hz έως 120Hz, προσαρμοζόμενο στις δυναμικές αλλαγές στο ψυκτικό φορτίο κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η τεχνολογία επιστροφής λαδιού υψηλής πίεσης (HiPOR) στέλνει λάδι απευθείας πίσω στον συμπιεστή και ελαχιστοποιεί τις απώλειες. Επιπλέον, το σύστημα inverter της LG ξεκινά πιο ομαλά σε σύγκριση με τα συμβατικά μοντέλα, με αποτέλεσμα μικρότερες απαιτήσεις σε ηλεκτρικό ρεύμα και λιγότερη μηχανική καταπόνηση.

Χαμηλός Θόρυβος
Με την τεχνολογία μείωσης θορύβου της LG, το Inverter Scroll Chiller R32 μειώνει το επίπεδο θορύβου στα 68 dB. Ο ανεμιστήρας με βιομιμητικό σχέδιο και ο κινητήρας άμεσης μετάδοσης μειώνουν τόσο τους κραδασμούς όσο και τις εκπομπές θορύβου που προκύπτουν από τη λειτουργία του συστήματος. Επιπλέον, η επιλογή «Αθόρυβη λειτουργία» μειώνει τα επίπεδα θορύβου έως και 3dB τη νύχτα, όταν απαιτείται λιγοτερο ψυκτικό φορτίο, ρυθμίζοντας ανάλογα τις στροφές του ανεμιστήρα.

2lg-hvac-blog-inverter-scroll-chiller-low-noise-m_1.jpg
Ευέλικτη Εγκατάσταση και Συντήρηση
Το LG Inverter Scroll Chiller R32 εξασφαλίζει ισχυρή απόδοση σε όλες τις συνθήκες. Η λειτουργία Vapor Injection και η συμπίεση 2 σταδίων διατηρούν τον ρυθμό ροής του ψυκτικού μέσου ακόμη και σε θερμοκρασία -30°C για να εξασφαλίσουν αποτελεσματική λειτουργία θέρμανσης. Αυτό επιτρέπει στο ψυκτικό συγκρότημα να επιτύχει εποχικό βαθμό απόδοσης στη θέρμανση ( SCOP ) ίσο με 4,45. Επίσης, η τεχνολογία πολλαπλών κύκλων επιτρέπει την ταυτόχρονη απόψυξη και θέρμανση, εξασφαλίζοντας συνεχή λειτουργία θέρμανσης στο χώρο. Τέλος, το ευρύ φάσμα λειτουργίας του συστήματος διευρύνει τη θερμοκρασία εξόδου του νερού.Το εύρος παροχής κρύου νερού είναι από -10 έως 25°C και το εύρος παροχής ζεστού νερού είναι από 30 έως 60°C.

lg-hvac-blog-inverter-scroll-chiller-powerful-heating-performance-d.jpg
Εύκολος και έξυπνος έλεγχος
Με την τεχνολογία της LG, ο έλεγχος του συστήματος γίνεται ευκολότερος. Η λειτουργία Black Box αποθηκεύει τα δεδομένα λειτουργίας έως και 180 δευτερόλεπτα πριν οποιαδήποτε αστοχία, διευκολύνοντας τον εντοπισμό της αιτίας τυχόν προβλημάτων που προκύπτουν. Επίσης, ένα μόνο χειριστήριο με οθόνη αφής HMI (περιλαμβάνεται στη μονάδα) μπορεί να ελέγξει έως και 5 ξεχωριστές μονάδες από αποστάσεις έως και 500 μέτρα. Το κεντρικό σύστημα ελέγχου μπορεί να ελέγχει όχι μόνο Inverter Scroll Chiller R32, αλλά και να ενσωματώνει άλλες μονάδες HVAC της LG μέσω των ελεγκτών ACP 5 & AC Smart 5.

lg-hvac-blog-inverter-scroll-chiller-easy-to-control-m_1.jpg
Κατάλληλο για πληθώρα εφαρμογών
Η εύκολη εγκατάσταση και ο έλεγχος του συστήματος δεν είναι η μόνη ευελιξία που προσφέρει το LG Inverter Scroll Chiller R32. Έχει επίσης ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Είναι κατάλληλο για κάθε κλιματιζόμενο χώρο όπως κατοικίες, χώρους γραφείων, σχολεία και ξενοδοχεία. Είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για βιομηχανικές εγκαταστάσεις όπως εργοστάσια και αποθήκες, για τον έλεγχο του κλίματος σε έξυπνες φάρμες και τη διαχείριση της θερμοκρασίας του νερού σε μεγάλες πισίνες.

lg-hvac-blog-inverter-scroll-chiller-vertical-flexibility-d.jpg
Συμπέρασμα
Το LG Inverter Scroll Chiller ξεχωρίζει ως μια ευέλικτη και ενεργειακά αποδοτική λύση, που ενσωματώνει προηγμένη τεχνολογία για χαμηλότερες περιβαλλοντικές επιπτώσεις και βέλτιστη χρήση ενέργειας. Ο σχεδιασμός του εξασφαλίζει αθόρυβη λειτουργία και συμπαγή εγκατάσταση, ενισχύοντας την καταλληλότητα για διάφορες εφαρμογές από επαγγελματικούς χώρους έως βιομηχανικές εγκαταστάσεις.

Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το Επαγγελματικό Τμήμα της LG Electronics Hellas στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.