Η Prolight καλωσορίζει την Lumen Center

Με ιδιαίτερη χαρά η Prolight υποδέχεται τη νέα συνεργασία με τη Lumen Center, μια εταιρία με πλούσια & συναρπαστική ιστορία στον κόσμο του design και του φωτισμού.
Η  Lumen Center ιδρύθηκε το 1976 στη Νότια Γαλλία υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Gilles Derain, ενός διακεκριμένου εκπροσώπου του σύγχρονου Γαλλικού design και εξέχοντος μέλους της Ένωσης Μοντέρνων Καλλιτεχνών (Union des Artistes Modernes) που υιοθέτησε τη στιλιστική του ταυτότητα ως μαθητής του Jacques Adnet αλλά και μέσω της μελέτης του διεθνούς μοντερνισμού.

LC_WASHINGTON_GOLD_AMB.jpg
Η συνεργασία με γνωστούς Γάλλους σχεδιαστές, συμπεριλαμβανομένου του Jean- Michel Wilmotte αλλά και η ποιότητα των προϊόντων συνέβαλαν στην επιτυχία της εταιρίας. Ο Γάλλος αρχιτέκτονας Jean-Michel Wilmotte σχεδίασε το 1983 το ομώνυμο φωτιστικό Washington για τη Γαλλική πρεσβεία στην Ουάσιγκτον - ένα iconic επιτραπέζιο φωτιστικό που προσαρμόζεται με ευελιξία σε κάθε περιβάλλον, από το σαλόνι μέχρι το γραφείο. Το 1992, η Lumen Center εξαγοράστηκε από μία εταιρία με έδρα το Μιλάνο, εγκαινιάζοντας μία νέα περίοδο εδραίωσης της θέσης της στην Ιταλική αλλά και την παγκόσμια αγορά φωτισμού.

Η Prolight, ο αποκλειστικός διανομέας της  Lumen Center σε Ελλάδα και Κύπρο, με χαρά ανακοινώνει αυτή τη στρατηγική συνεργασία που θα προσδώσει προστιθέμενη αξία και εύρος επιλογών στο πελατολόγιο της εταιρίας και στους συνεργάτες της, εμπλουτίζοντας το προϊοντικό portfolio με ένα επιπλέον κορυφαίο brand.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.