Η Isomat ολοκλήρωσε με επιτυχία τη συμμετοχή της στην Big 5 Construct South Africa

Στο πλαίσιο της δυναμικής της στρατηγικής εξωστρέφειας, η ISOMAT συμμετείχε γι’ άλλη μια χρονιά με μεγάλη επιτυχία στην Big 5 Construct South Africa, μία από τις δημοφιλέστερες διεθνείς εκθέσεις των κατασκευών, η οποία έλαβε χώρα στις 4 με 6 Ιουνίου, στο Gallagher Convention Centre του Γιοχάνεσμπουργκ. Στην έκθεση συμμετείχαν περισσότεροι από 200 εκθέτες από περισσότερες από 25 χώρες.

Η έμπειρη ομάδα μηχανικών της ISOMAT βρισκόταν στο ειδικά διαμορφωμένο stand της εταιρείας, συστήνοντας στους περισσότερους από 8.500 επαγγελματίες που επισκέφθηκαν τη διοργάνωση τις ολοκληρωμένες προϊοντικές λύσεις που έχει αναπτύξει η ISOMAT, με σκοπό να ανταποκρίνεται πλήρως και με αξιοπιστία στις ανάγκες των σύγχρονων κατασκευών. Οι βιώσιμες ποιοτικές λύσεις, η ανάδειξη καινοτόμων υλικών και ο ρόλος της αρχιτεκτονικής στη διαμόρφωση φιλικών προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο κτιρίων, ήταν, μεταξύ άλλων, τα κύρια θέματα συζήτησης των επαγγελματιών.

Photo_1_Στιγμιότυπα_από_την_Έκθεση.jpg
Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν γύρω από τις ολοκληρωμένες προϊοντικές λύσεις που έχει αναπτύξει η ISOMAT ακόμα και για τις πιο απαιτητικές εφαρμογές, όπως είναι τα συστήματα στεγανοποίησης από πολυουρεθάνη ή πολυουρία, τα συστήματα κόλλησης και αρμολόγησης πλακιδίων & φυσικών λίθων, αλλά και των βιομηχανικών δαπέδων σε χώρους υψηλών απαιτήσεων. Επιπλέον, τις εντυπώσεις κέρδισαν οι αρχιτεκτονικές λύσεις που έχει αναπτύξει η ISOMAT, όπως τα διακοσμητικά μονολιθικά δάπεδα και τα συστήματα για πισίνες με όψη παραλίας (Beach-entry Pool).

Photo_2_Στιγμιότυπα_από_την_Έκθεση.jpg
Ακολουθώντας διαχρονικά μια εξωστρεφή στρατηγική, ως κομμάτι ιδιαίτερης βαρύτητας για την αναπτυξιακή της πορεία, η ISOMAT ολοκληρώνει το α’ εξάμηνο του έτους με μία ακόμα δυναμική συμμετοχή σε μια διοργάνωση διεθνών προδιαγραφών, με το πρόγραμμά της να αναμένεται εξίσου πλούσιο και ενδιαφέρον για το β’ εξάμηνο.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τo site της Isomat και ακολουθήστε την στα Social Media:
Facebook I Instagram I YouTube I LinkedIn

Λίγα λόγια για την ISOMAT:
Η ISOMAT αποτελεί έναν ελληνικό, πολυεθνικό Όμιλο παραγωγής δομικών χημικών, κονιαμάτων και χρωμάτων και μία από τις σημαντικότερες βιομηχανίες του κλάδου με ηγετική παρουσία στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Ο Όμιλος διαθέτει 3 μονάδες παραγωγής, εκ των οποίων η μία βρίσκεται στη μητρική εταιρεία στην Ελλάδα και οι άλλες δύο στις θυγατρικές του στη Ρουμανία και στη Σερβία. Επιπλέον, διαθέτει 5 εμπορικές θυγατρικές σε Γερμανία, Ρωσία, Τουρκία, Βουλγαρία και Σλοβενία και εξαγωγική δραστηριότητα σε περισσότερες από 80 χώρες παγκοσμίως, με ένα πορτφόλιο που απαριθμεί πάνω από 350 προϊόντα. Με όραμά του να αποτελεί για τον κλάδο των κατασκευών τον κορυφαίο συνεργάτη ολοκληρωμένων, αξιόπιστων, καινοτόμων και ποιοτικών λύσεων, η ISOMAT επενδύει στην Έρευνα & Ανάπτυξη με 7 χημεία R&D και 3 χημεία Ποιοτικού Ελέγχου, όπου κάθε χρόνο αναπτύσσονται πληθώρα νέων προϊόντων, ενώ βελτιώνονται συνεχώς τα υφιστάμενα, σύμφωνα με τις τεχνολογικές εξελίξεις του κλάδου και με προτεραιότητα τη βιώσιμη ανάπτυξη. Ταυτόχρονα, με αίσθημα ευθύνης και διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς απέναντι στην Κοινωνία, το Περιβάλλον και τον Άνθρωπο, η ISOMAT υλοποιεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ενεργειών Εταιρικής Υπευθυνότητας με τίτλο «ISOMAT από καρδιάς», ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας και εκπροσωπώντας επάξια την ιδιωτική πρωτοβουλία.


Isomat_Logo.png

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.