Η ΚΟΚΟΤΑΣ Α.Ε. ανέλαβε την εγκατάσταση του κεντρικού κλιματισμού στον σύγχρονο εκθεσιακό χώρο του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη

Η ΔΙΟΛΚΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΕ επέλεξε για τον σύγχρονο εκθεσιακό χώρο του Ομίλου Επιχειρήσεων ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ και του χώρου των εκθέσεων αυτοκινήτων HONDA – MITSUBISHI – VOLVO την ΚΟΚΟΤΑΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ για την εγκατάσταση του κεντρικού κλιματισμού. Η εγκατάσταση περιλαμβάνει νέας τεχνολογίας μηχανήματα VRF MITSUBISHI ELECTRIC συνολικής ισχύος 380 kW.

Η ΚΟΚΟΤΑΣ Α.Ε., μία από τις πλέον αξιόπιστες εταιρίες στο χώρο του κλιματισμού, της θέρμανσης και της ηλιοθερμίας, με περισσότερα από 40 χρόνια επιτυχημένης πορείας και άριστων συνεργασιών και με μια σειρά μεγάλων έργων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

H εταιρεία προφέρει λύσεις για κάθε είδους χώρο, επαγγελματικό ή οικιακό, ενώ αντιπροσωπεύει και εμπορεύεται τα μεγαλύτερα brands παγκοσμίως στο χώρο του κλιματισμού και της θέρμανσης. Χάρη στην υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει, το πλήρως καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό της και τη μεγάλη και πολύχρονη εμπειρία της, έχει διαχειριστεί με επιτυχία μερικά από τα πιο σύνθετα και απαιτητικά projects, ενώ προσφέρει τις πλέον αξιόπιστες λύσεις, διασφαλίζοντας το καλύτερο αποτέλεσμα, προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τις προδιαγραφές κάθε πελάτη.

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.