Διαδικτυακή πρόσκληση ECOWEEK: 2 - 4 Οκτωβρίου 2020

Με δραστηριότητα σε 17 χώρες και δίκτυο σε 56 χώρες, η ECOWEEK συγκεντρώνει νέους επαγγελματίες για την καινοτομία και τον αειφόρο σχεδιασμό, τα πράσινα κτίρια, το Placemaking, την Κοινωνική Αρχιτεκτονική και την Κυκλική Οικονομία.

Τον Οκτώβριο, η ECOWEEK διοργανώνει τη δεύτερη διαδικτυακή της εκδήλωση ως απάντηση στους περιορισμούς του COVID-19 και στην ανάγκη εντατικοποίησης της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης και των βιώσιμων πρακτικών προς τους ευρωπαϊκούς στόχους του 2030.

Με βασικό ομιλητή τον βραβευμένο Γάλλο αρχιτέκτονα Nicola Delon (Encore Heureux Architectes) και 15 ακόμη ομιλητές από την Ελλάδα, την Ευρώπη και τη Βραζιλία, προσεγγίζονται καίρια θέματα στον τομέα της πολιτικής, του σχεδιασμού, της κυκλικής οικονομίας και της βιοποικιλότητας. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν 48ωρα εργαστήρια σχεδιασμού και μια διαδικτυακή έκθεση, που θα εμπνεύσει με ιδέες που δημιουργήθηκαν σε πάνω από 200 εργαστήρια σχεδιασμού της ECOWEEK σε 17 χώρες.

Τα πάνελ ομιλητών της ECOWEEK και του EUNIC Τελ Αβίβ θα λάβουν χώρα την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου στις 10:30 (ώρα Ελλάδος) και η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά στο διαδίκτυο.
Η παρακολούθηση των διαλέξεων είναι δωρεάν και εγγραφή απαιτείται στη διεύθυνση: https://ecoweek.online/

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.