Έκθεση Αρχιτεκτονικής "40 Young European Architects with New Visions" GFAKAROS

Έκθεση Αρχιτεκτονικής "40 Young European Architects with New Visions"

Το "European Centre for Architecture Art Design and Urban Studies" σε συνεργασία με το "Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design" θα παρουσιάσει τους νικητές του προγράμματος "Europe 40 Under 40 Awards" με μια αρχιτεκτονική έκθεση υψηλών προδιαγραφών με τα ανερχόμενα ταλέντα της αρχιτεκτονικής και του βιομηχανικού σχεδιασμού της Ευρώπης για 2021 - 2022 με τίτλο "40 Young European Architects with New Visions" την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, στο European Centre / Contemporary Space Athens, Μητροπόλεως 74 στην Πλάκα.

Οι επιλεγμένοι αρχιτέκτονες για τα βραβεία «Europe 40 Under 40» προέρχονται από τις ακόλουθες χώρες: Αλβανία, Αυστρία, Γαλλία, Ελλάδα, Ιρλανδία, Ιταλία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρωσική Ομοσπονδία, Ισπανία, Ολλανδία, Τουρκία, παρέχοντας μία πλήρη εικόνα για την αρχιτεκτονική σκηνή στην Ευρώπη. Από την Ελλάδα, νικητής του βραβείου είναι ο Ερμής Χαλβατζής, από το γνωστό αρχιτεκτονικό γραφείο Lianou Chalvatzis Architects (Lc Architects).

Οι νικητές μαζί με τα έργα τους παρουσιάζονται στην ειδική έκδοση που κυκλοφορεί, από την εταιρεία Metropolitan Arts Press, παρουσιάζοντας την "Επόμενη Νέα Ταλαντούχα Γενιά Ευρωπαίων Αρχιτεκτόνων και Σχεδιαστών" για το 2021-2022. Η έκδοση θα είναι διαθέσιμη στην επίσημη ιστοσελίδα του metropolitanartspress.com.

Πληροφορίες για τους αρχιτέκτονες και σχεδιαστές μαζί με τα έργα του μπορεί να βρει κανείς στο: https://www.europeanarch.eu/europe-40under40-2021-winners-bio.html.
Για συμμετοχή στο πρόγραμμα "Europe 40 Under 40 Awards" για το 2023, μπορεί να επισκεφτεί κανείς την ιστοσελίδα The European Center | Europe 40 under 40 (europeanarch.eu). Η προθεσμία συμμετοχών είναι μέχρι 1 Δεκεμβρίου 2022.

 

 

ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΟ KTIRIO.GR

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.