ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς να διαφημίσετε την εταιρεία και τα υλικά σας

Το KTIPIO παρέχει όλα τα μέσα για μια ολοκληρωμένη & σφαιρική προβολή και επικοινωνία για τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα των κατασκευών, όπως και σύγχρονη τεχνική ενημέρωση στους αναγνώστες του.

Για να διαφημιστείτε:

  • στα τεύχη του περιοδικού ΚΤΙΡΙΟ
  • στην ιστοσελίδα www.ktirio.gr ή 
  • στο newsletter μας, 

Επικοινωνήστε μαζί μας:

με e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ή καλέστε 2310 480540
κα Αφροδίτη Γουσιοπούλου
κο Λευτέρη Παχή
 
Πληροφορίες σχετικά με τις επιλογές διαφήμισης, τις τιμές και τις προδιαγραφές του διαφημιστικού υλικού είναι διαθέσιμο εδώ: MEDIA DATA

ΤΕΥΧΗ
H μηνιαία κυκλοφορία του ανέρχεται σήμερα στα 5.000 τεύχη, από τα οποία 3.500 τεύχη είναι ετήσιες συνδρομές και τα υπόλοιπα διατίθενται σε κεντρικά περίπτερα και βιβλιοπωλεία σε όλη την Ελλάδα, καλύπτοντας τις ανάγκες τεχνικής ενημέρωσης των τεχνικών γραφείων, των τεχνικών εταιρειών, των τεχνικών υπηρεσιών και όσων κτίζουν ή ανακαινίζουν. To KTIPIO επιλέγεται και αγοράζεται από ειδικούς επαγγελματίες του χώρου, οι οποίοι είναι:
 
  • Αρχιτέκτονες
  • Πολιτικοί μηχανικοί
  • Μηχανολόγοι – ηλεκτρολόγοι
  • Διακοσμητές
  • Φοιτητές πολυτεχνικών σχολών και
    ιδιώτες που κτίζουν ή ανακαινίζουν.
 
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
Στo www.ktirio.gr μπορείτε να βρείτε  μια πλούσια συλλογή από τα καλύτερα ελληνικά κτίρια, τα τεχνικά άρθρα που δημοσιεύτηκαν στο ΚΤΙΡΙΟ και τα σημαντικότερα δομικά υλικά που κυκλοφορούν στον ελληνικό χώρο.
Αξίζει να σημειωθεί η υψηλή επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας. Σύμφωνα με τα τελευταία επίσημα στοιχεία (πηγή: Google Analytics) από το σύνολο των 2.566.000 σελίδων που επισκέφθηκαν 218.000 επισκέπτες (18.200 μοναδικοί επισκέπτες ανά μήνα). Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον σημειώθηκε από τα Υλικά - Εταιρείες, τα Τεχνικά Άρθρα, τις Εφαρμογές - Τεχνικές Οδηγίες και τα Κτίρια & Αρχιτέκτονες. Ο μέσος χρόνος παραμονής, ανά επισκέπτη, στην ιστοσελίδα μας ήταν 2':37'', χρόνος πολύ μεγάλος, που αποδεικνύει το πόσο χρήσιμο, σημαντικό και ενδιαφέρον είναι το περιεχόμενό της. 
 
ΝEWSLETTER
Τα newsletters  του "ΚΤΙΡΙΟ" πηγαίνουν σε 8.500 αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες, κατασκευαστές, μηχανολόγους, σχεδιαστές, αρχιτέκτονες τοπίου και άλλα, στην Ελλάδα και στην Κύπρο. 

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.