CAN studio Architects

Η CAN studio Architects ΕΕ απαρτίζεται από διπλωματούχους μηχανικούς με πολυετή πείρα στην μελέτη - επίβλεψη - διαχείριση κατασκευής κτιριακών έργων. Η ομάδα ασχολείται με ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, έχοντας αποκτήσει εμπειρία σε έργα διαφορετικής κλίμακας και λειτουργίας και ένα αξιόπιστο δίκτυο συνεργατών.
Το εκτεταμένο βιογραφικό του γραφείου περιέχει έργα όπως νεόδμητες και ανακαινισμένες κατοικίες, καταστήματα εστίασης & ψυχαγωγίας, εκπαιδευτικά κτίρια, εργαστήρια απασχόλησης παιδιών, αποκαταστάσεις διατηρητέων κτιρίων και αστικές αναπλάσεις. Βασική επιδίωξη κάθε μελέτης είναι η δημιουργία ενός ελκυστικού, οικείου και λειτουργικού περιβάλλοντος για τον χρήστη και η μέγιστη αξιοποίηση της καινοτομίας και της σύγχρονής διαθέσιμης τεχνολογίας που εξασφαλίζει ένα ενεργειακά αποδοτικό κτίριο. Η προσέγγιση κάθε έργου βασίζεται στην ανάδειξη των ιδιαίτερων και αξιόλογων χαρακτηριστικών του τοπίου στο οποίο εντάσσεται αυτό, αλλά και της ταυτότητας της εκάστοτε αναθέτουσας επιχείρησης.
Το γραφείο αποτελείται από τους: Λάμπρο Αντάρα αρχ. μηχ., Ελένη Κομπατσιάρη αρχ. μηχ., Γιούλη Περδίκη αρχ. μηχ., Σάββας Τσελεπίδης αρχ. μηχ., Χρυσούλα Φωτσιτζή αρχ. μηχ., Σοφία Χατζηγεωργίου αρχ. μηχ.

https://canstudio.gr/

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.