ΜΑΡΙΝΑ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Η Μαρίνα Στασινοπούλου γεννήθηκε στο Λίβερπουλ Αγγλίας και σπούδασε στο Λονδίνο, Interior Design BA(Hons) στο Chelsea College of Art & Design, Αρχιτεκτονική BSc (Hons), Dip(Arch) και History and Theory of Architecture MA(Hons) στο University of East London.
Δίδαξε στην αρχιτεκτονική σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Ελλάδα και τη Μ. Βρετανία.
Ο Κωνστάντιος Δασκαλάκης σπούδασε αρχιτεκτονική στο ΕΜΠ. Συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στην Φιλοσοφία και ολοκλήρωσε το διδακτορικό του στη φιλοσοφία με την διατριβή: La “repetition du possible”: Heidegger, Kierkegaard, Nietzsche στο Université Libre de Bruxelles. Ως φοιτητής και απόφοιτος συνεργάστηκε με γνωστούς αρχιτέκτονες στην Αθήνα (Κ+Κ. Καπαρελιώτης, Κ. Μωραΐτης, Μάρω Παπαδοπούλου), σε μελέτες και κατασκευές. Από το 2001 ξεκίνησαν συνεργασία για τον σχεδιασμό κατοικιών, εσωτερικών και καταστημάτων.
Πέρα από τους διαγωνισμούς, υλοποιημένα έργα τους έχουν διακριθεί σε διαγωνισμούς και έχουν δημοσιευθεί σε αρχιτεκτονικές επιθεωρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Επίσης, έργα τους έχουν εκτεθεί σε 17 πανελλήνιες εκθέσεις με επιτροπή (Μπιεννάλε ΕΙΑ, Πανελλήνια έκθεση αρχιτεκτονικού έργου ΣΑΝΑ, Έκθεση Ελληνικής αρχιτεκτονικής περιοδικού ΔΟΜΕΣ, κ.ά.).

 

konstantiosdaskalakis.com

ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΤΟ ktirio.gr

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.