Παπασωτηρίου Πάνος - Studio 2Pi Architecture

Ο Πάνος σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Λονδίνο, στο UNL, Ba(Hons) και στη συνέχεια στο London Metropolitan University, Dip. Arch όπου και ολοκλήρωσε τις σπουδές του. 
Είναι ιδρυτής του αρχιτεκτονικού γραφείου Σ2ΠίΑ στην Ελλάδα (Έδρα Άργος) και συνιδρυτής του αρχιτεκτονικού γραφείου Σκάλα στο Λονδίνο, μέλος του Βασιλικού Ινστιτούτου Βρετανών Αρχιτεκτόνων - (RIBA),  εγγεγραμμένος στο Μητρώο Αρχιτεκτόνων της Μεγάλης Βρετανίας - (ARB) και   μέλος του Τεχνικού Επιμελητήριου Ελλάδος.
Ο Πάνος έχει εργαστεί σε σημαντικά αρχιτεκτονικά γραφεία στο Λονδίνο, τέσσερα χρόνια με τους PCKO Architects και ένα χρόνο με τους Jamie Campbell Architects, αποκτώντας μεγάλη εμπειρία μέσω συμμετοχής  σε έργα που εκτείνονται από απλές προσθήκες μέχρι οικιστικά προγράμματα μεγάλης κλίμακας.
Το Σ2ΠιΑ συνεργάζεται με το αρχιτεκτονικό γραφείο Σκάλα στο Ηνωμένο Βασίλειο - ο Πάνος ειναι συνιδρυτής- δημιουργώντας ένα δυναμικό δίδυμο όπου οι ανταλλαγές ιδεών και η προώθηση ενός σταθερού αρχιτεκτονικού διαλόγου πάνω σε θέματα σύνθεσης των αρχιτεκτονικών στοιχείων όσο και της διατύπωσης των σύγχρονων αρχιτεκτονικών εννοιών δημιουργούν ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Αυτή η συνεργασία επιδιώκει να ενισχύσει την εμβάθυνση μας στην αρχιτεκτονική "τέχνη" και την ανάπτυξη της καθώς και τη συστηματική παραγωγή των μελετών που καλούμαστε να εκπονήσουμε.

 

http://www.s2pia.com

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.