Ουδατζή Κυριακή

Η Κυριακή Μ.Ουδατζή, είναι Δρ.Αρχιτέκτων (Α.Π.Θ.).
Συνέχισε τις Μεταπτυχιακές της Σπουδές (Msc) ως αριστούχος υπότροφος στον τομέα της αποκατάστασης και ανάδειξης μνημείων: ''Conservation of Historic Towns and Buildings'' στο Centre R.Lemaire, Katholieke Universiteit of Leuven, Βέλγιο και τις ολοκλήρωσε ως αριστούχος διδάκτωρ του Δ.Π.Θ. στον ίδιο θεματικό τομέα.
Σήμερα είναι φοιτήτρια στο Μεταπτυχιακό Τμήμα του  ΕΑΠ  ''Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων''. 

Από το 2005 είναι Διευθύντρια του Ολυμπιακού Μουσείου και υπεύθυνη (project manager) Αρχιτεκτονικών Μελετών και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων. Παράλληλα, από το 2004 έως και σήμερα, διδάσκει, στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στον προπτυχιακό κύκλο σπουδών, ενώ το 2001-2006, δίδαξε στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καθώς και στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Τέλος, είναι επισκέπτρια διδάσκουσα στο Μεταπτυχιακό Τμήμα Ολυμπιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
Από το 1995 διατηρεί ιδιωτικό γραφείο αρχιτεκτονικών μελετών.

Έχει συμμετάσχει με διακρίσεις (Α΄ & Γ΄ Βραβεία) σε Πανελλήνιους και Ευρωπαϊκούς Αρχιτεκτονικούς Διαγωνισμούς. Έχει διατελέσει Σύμβουλος στη Δ.Ε.Μ.Κοζάνης, στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, στο Μουσείο Αθλητισμού, στο Κέντρο Πολιτισμού Προσαρμοσμένου Αθλητισμού, στον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης, κ.ά.
Έχει συμμετάσχει με παρουσίαση του αρχιτεκτονικού της έργου σε πανελλήνιες εκθέσεις (4η και 5η ‘Έκθεση Σημαντικού Αρχιτεκτονικού ‘Έργου, 6η BIENNALE Νέων Ελλήνων Αρχιτεκτόνων, Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής, κ.ά.) καθώς και σε Πανελλήνια και Παγκόσμια συνέδρια ως ομιλήτρια. 

ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΤΟ ktirio.gr

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.