Μ&Τ architects

Το γραφείο Μ&Τ architects ιδρύθηκε το 2006 από τον Γιώργο Μιχαηλίδη και την Ιωάννα Τσιαμπούση. Οι δύο Αρχιτέκτονες ασχολούνται με τη μελέτη επαγγελματικών χώρων και κατοικιών, τη διακόσμηση και ανακαίνιση εσωτερικών κι εξωτερικών χώρων, αλλά και την κατασκευή κτιρίων κατοικιών με την ίδρυση κατασκευαστικής εταιρείας. Προερχόμενοι και οι δύο από οικογένειες μηχανικών και εργοληπτών με μεγάλη πείρα στη μελέτη και την κατασκευή κτιρίων, εργάστηκαν σε δύο από τα μεγαλύτερα τεχνικά γραφεία της πόλης
Ο Γεώργιος Μιχαηλίδης γεννήθηκε στην Καβάλα. Σπούδασε στο New York Institute of Technology, όπου και βραβεύτηκε με το Gold Certificate for Architectural Design. Από το 1998 ασχολείται με τη μελέτη, επίβλεψη και κατασκευή ιδιωτικών έργων, τη διακόσμηση και την ανακατασκευή-ανακαίνιση παλιών κτιρίων. Το 1999 απέσπασε Έπαθλο Δ΄ Εξαγοράς στον Πανελλήνιο Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό που προκηρύχτηκε από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ροδόπης-Έβρου με τίτλο «Κτιριακό Συγκρότημα Διοικητικού Πάρκου Αλεξανδρούπολης».
Η Ιωάννα Τσιαμπούση γεννήθηκε επίσης στην Καβάλα. Σπούδασε στην Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus φοίτησε για ένα εξάμηνο στην Έcole Nationale Supériore d’ Architecture de Paris La Villette με αντικείμενο σπουδών την εργονομία και τη λειτουργικότητα στην εσωτερική διαρρύθμιση των αστικών κατοικιών. Από το 2003 ασχολείται με αρχιτεκτονικές μελέτες, διακόσμηση, ανακαινίσεις και επίβλεψη ιδιωτικών κατασκευών.

http://www.m-t.gr

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.