Γραφείο 01

Ο Γιώργος Χρυσοχοΐδης είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (2003). Ο Κώστας Σαράντης είναι Διπλωματούχος Αρχιτέκτων Μηχανικός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (2001) και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης της Σχολής Αρχιτεκτόνων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου στο πρόγραμμα «Αρχιτεκτονική - Σχεδιασμός του Χώρου», στην κατεύθυνση «Σχεδιασμός - Χώρος - Πολιτισμός» (2003).
Οι δυο τους συνεργάζονται στενά από το 2005. Δέκα χρόνια μετά, δημιουργούν το Γραφείο 01 με έδρα τη Θεσσαλονίκη και τον Βόλο.
Το Γραφείο 01 έχει εκπονήσει πλήθος μελετών που αφορούν σε κατοικίες, κτίρια γραφείων, επαγγελματικούς χώρους, ξενοδοχεία, κτίρια εκπαίδευσης, υγείας, πολιτισμού, καταστήματα και χώρους αναψυχής. Κομμάτι της μελετητικής και κατασκευαστικής ενασχόλησης του γραφείου αποτελούν και οι αποκαταστάσεις και ανακαινίσεις παλαιών, παραδοσιακών και διατηρητέων κτιρίων με γνώμονα την ενεργειακή, λειτουργική και αισθητική τους αναβάθμιση.
Κύρια δράση του γραφείου αποτελεί ο σχεδιασμός και η υλοποίηση κτιρίων και χώρων που διακρίνονται για την υψηλή αισθητική, την ισχυρή ταυτότητα και τη λειτουργικότητά τους.
Οι ανάγκες και απαιτήσεις του χρήστη αποτελούν τον άξονα αναφοράς και διαμορφώνουν μοναδικά τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό των χώρων με έμφαση στην καινοτόμο μορφή και λειτουργία.
Η έμφαση στη λειτουργικότητα, την αναζήτηση και χρήση νέων υλικών και τεχνολογιών, την κατασκευαστική λεπτομέρεια και την απλότητα αποτελούν σφραγίδα ποιότητας των έργων.
Οι ικανότητες και η εμπειρία, σε συνδυασμό με τη διαρκή ενημέρωση, εγγυώνται ένα άριστο τελικό αποτέλεσμα με συνέπεια στην ποιότητα σχεδιασμού και κατασκευής
Έχοντας σταθερές συνεργασίες με εξειδικευμένους εξωτερικούς συνεργάτες που συμμετέχουν ανάλογα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε έργου, το γραφείο είναι σε θέση να εκπονήσει το σύνολο των έργων μηχανικού με ποιότητα και συνέπεια.

http://www.office01.gr/

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.