Γιαννιώτης & Συνεργάτες

Το Γραφείο Μελετών «Γιαννιώτης & Συνεργάτες» δραστηριοποιείται στο χώρο του Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού και Μελετών από το 1977. Με συνεπή πορεία όλα αυτά τα χρόνια σημείωσε σημαντικές επιτυχίες, αντάξιες των εμπειριών που φέρουν τα ιδρυτικά του στελέχη. Το 2003 το Γραφείο αλλάζει ριζικά μορφή ως προς τη σύνθεση του ανθρώπινου δυναμικού και της ομάδας των συνεργατών του.

Η νέα αυτή στρατηγική κίνηση κατάφερε να συνθέσει τις εμπειρίες των ιδρυτικών στελεχών της με το δυναμισμό και τις ιδέες των νεοτέρων επίλεκτων στελεχών στο χώρο της εκπόνησης μελετών και της επίβλεψης έργων μικρής και μεγάλης κλίμακας σε ποικίλους τομείς κτιριολογικού και χωροταξικού σχεδιασμού (κατοικίες, γραφεία, βιομηχανικά τίρια, τουρισμός, πολιτισμός, αποκατάσταση και ανάπλαση διατηρητέων κτιρίων, χωροταξικός σχεδιασμός, κλπ).

Σε συνεργασία με πολύ επιτυχημένο και με μακρά πείρα επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό, προσφέρονται ολοκληρωμένες παροχές υπηρεσιών σε επίπεδο μελετών, σχεδιασμού, project management και τελικής υλοποίησης, λαμβάνοντας υπ’ όψιν κατά το σχεδιασμό τον ευαίσθητο τομέα των εναλλακτικών πηγών ενέργειας και της Βιοκλιματικής τεχνολογίας.

http://www.yanniotis-arch.gr/

ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΤΟ ktirio.gr

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.