ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΛΩΔΙΩΣΕΩΝ

  • Δημοσιεύτηκε: 2023 / τεύχος 09 / σελ.78

Σήμερα όλο και περισσότερες εφαρμογές στρέφονται στον ηλεκτρισμό. Η ανάγκη για να εγκαταλειφθούν τα ορυκτά καύσιμα και να διαμορφωθούν οι συνθήκες, για να στραφούν οι καταναλωτές σε καθαρή ενέργεια, έχει οδηγήσει στην πρόκριση της ηλεκτρικής ενέργειας ως μέσου τροφοδότησης όλων των νέων συστημάτων (συστήματα θέρμανσης, ψύξης, ηλεκτροκίνητα οχήματα, γραμμές παραγωγής στη βιομηχανία κ.ά.). Στα παραπάνω έρχεται να προστεθεί και η τάση για αυτοματοποίηση των εγκαταστάσεων με συστήματα διαχείρισης ενέργειας, που χρησιμοποιούν αυτοματισμούς για εξοικονόμηση ενέργειας.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ - ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ - ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η ταχύτητα στην εναλλαγή των εικόνων και της πληροφορίας επιβάλλουν στα σύγχρονα εμπορικά καταστήματα ένα σύστημα φωτισμού δυναμικό και ευέλικτο, που προκαλεί την προσοχή και το ενδιαφέρον του καταναλωτή.
ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΓΙΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ & ΑΝΕΣΗ Όταν οι τεχνολογίες αυτοματισμού προσαρμόζονται σε ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, μπορούν να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον ιδιαίτερα ελκυστικό για τον πελάτη και να αναδείξουν μία ξενοδοχειακή μονάδα σε…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.