Αυθεντικά, χειροποίητα τσιμεντοπλακίδια

  • Δημοσιεύτηκε: 2020 / τεύχος 03 / σελ. 141

H εταιρεία Tsourlakis Tiles κατασκευάζει και εμπορεύεται μοναδικά, χειροποίητα, τσιμεντένια πλακίδια. Αυτό που τα καθιστά μοναδικά είναι ότι κατασκευάζονται με το χέρι ένα προς ένα. Τα τσιμεντοπλακίδια είναι 100% ελληνικά! Η μονάδα παραγωγής βρίσκεται στο Ρέθυμνο της Κρήτης και οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται είναι ελληνικές.
Η Tsourlakis Tiles έχει καταφέρει να διατηρήσει τις παλαιές παραδοσιακές τεχνικές και να προσφέρει την ευρύτερη ποικιλία σχεδίων στον κόσμο με απεριόριστη ποικιλία χρωμάτων. Με μεράκι, αφοσίωση, φαντασία και επιδεξιότητα η εταιρεία κατασκευάζει αυθεντικά χειροποίητα τσιμεντοπλακίδια, διατηρώντας τις παραδοσιακές τεχνικές και ταυτόχρονα βελτιώνοντας την ποιότητα χάρη στην άριστη γνώση των νέων τεχνολογικών μεθόδων. Είναι οικολογικά και για την παραγωγή τους καταναλώνεται ελάχιστη ενέργεια. Τα πλακίδια διατηρούν χαμηλό ενεργειακό αποτύπωμα, χωρίς να χρησιμοποιούνται χημικά κατά την κατασκευή τους και με την κατάλληλη επεξεργασία αδιαβροχοποίησης γίνονται μη απορροφητικά, κατάλληλα και για εξωτερικούς χώρους. Kόβονται πολύ εύκολα με τροχό και η τοποθέτησή τους δεν διαφέρει από αυτή των κοινών πλακιδίων.
Όλες οι πρώτες ύλες είναι Α’ διαλογής. Τα χρώματα είναι της γερμανικής εταιρείας Βayer με πιστοποιητικά για αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία. Τα πλακίδια δεν βάφονται αλλά έχουν συμπαγή στρώση χρωματικού υλικού, πάχους 4 - 6 mm και αυτό τα καθιστά ανθεκτικά στο χρόνο, χωρίς να ξεβάφουν. Το τσιμέντο είναι της εταιρείας easymix και έχει πιστοποίηση ISO και CE.
Χάρη στο χειροποίητο τρόπο παραγωγής τους η εταιρεία παρέχει τη δυνατότητα σε κάθε αρχιτέκτονα, διακοσμητή ή ιδιώτη να μπορεί να υλοποιήσει το σχέδιο ή το λογότυπο που επιθυμεί στις σειρές Odysseas και Hexagon. Επιπλέον οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, από την παλέτα της Benjamin Moore classic, ώστε να χρωματίσουν κάθε πλακίδιο διαφορετικά σε όλα τα σχέδια.
Επίσης σε περίπτωση ανακαίνισης η εταιρεία μπορεί να αναλάβει την ανανέωση των χρωμάτων στα παλαιά τσιμεντοπλακίδια, σύμφωνα με τα προηγούμενα χρώματα ή με επιλογή νέων, ή ακόμη και να κατασκευάσει τα παλαιά σχέδια, προσκομίζοντας μια φωτογραφία του πλακιδίου.
Το τμήμα εξυπηρέτησης είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου για να προσφέρει εξειδικευμένες πληροφορίες για τις εργασίες ή τα ειδικά τεμάχια που απαιτούνται.

Τηλ.: 2831029840
www.tsourlakistiles.gr

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ολοκληρωμένος έλεγχος και αισθητική σε ισορροπία στο νέο θερμοστάτη της Aermec

Ολοκληρωμένος έλεγχος και αισθητική σε ισορροπία στο νέο θερμοστάτη της Aermec

Οι θερμοστάτες χώρου αποτελούν ένα αναπόσπαστο κομμάτι οποιουδήποτε συστήματος θέρμανσης ή ψύξης. Ο θερμοστάτης είναι ουσιαστικά το εξάρτημα εκείνο, το οποίο ρυθμίζει τη λειτουργία του συστήματος και δίνει την "εντολή"…
Καινοτόμα ακρυλικά χρώματα εξελιγμένης τεχνολογίας 4 Seasons

Καινοτόμα ακρυλικά χρώματα εξελιγμένης τεχνολογίας 4 Seasons

Η ελληνική εταιρεία KRAFT Paints, με δυναμική και μακροχρόνια παρουσία στην αγορά των αρχιτεκτονικών χρωμάτων και συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας, καινοτομεί για ακόμη μία φορά με τα προϊόντα εξελιγμένης τεχνολογίας της…
Δάπεδα klinker υψηλής αντοχής & αισθητικής

Δάπεδα klinker υψηλής αντοχής & αισθητικής

Η ενασχόληση της ACM με τα πλακίδια klinker και cotto αρχίζει με τη συνεργασία της με την εταιρεία ΟΞΥΜΑΧΟΝ, την πρώτη ελληνική εταιρεία, που το 1998 παρήγαγε το κεραμικό πλακίδιο…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.