Έξυπνες λύσεις αρχιτεκτονικής & διακόσμησης με τη χρήση φυσικών υλικών δόμησης

  • Δημοσιεύτηκε: 2020 / τεύχος 1 / σελ. 157

Η εταιρεία Caneplex Design δραστηριοποιείται περισσότερα από 50 χρόνια στο χώρο των φυσικών υλικών δόμησης και διακόσμησης. Αυτό μεταφράζεται σε μια σημαντική εμπειρία, που εξασφαλίζει την ολοκληρωμένη τεχνογνωσία μέσα από την οποία προκύπτουν οι στοχευμένες λύσεις για τη διαμόρφωση κάθε χώρου. Το γεγονός αυτό την καθιστά βασικό συνεργάτη καταξιωμένων αρχιτεκτόνων, διακοσμητών αλλά και απαιτητικών έργων.
Η συλλογή της Caneplex Design περιλαμβάνει πλέγματα από ελληνικό καλάμι, μπαμπού, λυγαριά, κλαδιά, φυλλώματα, ιστούς φυσικών υλικών, χειροποίητες πλέξεις, ταπετσαρίες επενδυμένες με φυσικά υλικά, εισαγόμενα από τις χώρες προέλευσής τους, σε διαφορετικές ποιότητες και μεγάλη ποικιλία τύπων. Τα υλικά εμπλουτίζονται συνεχώς με νέες μορφές.
Η άριστη σχέση ποιότητας - τιμής, η υπεύθυνη εξυπηρέτηση των πελατών, το υψηλού επιπέδου consulting, η οικολογική συνείδηση και η ποιότητα σχεδιασμού - κατασκευής συνθέτουν τα βασικά στοιχεία επάνω στα οποία βασίζεται η σχέση εμπιστοσύνης, που έχει αναπτύξει η Caneplex Design με τους συνεργάτες της και τα χαρακτηριστικά εκείνα που σκιαγραφούν το προφίλ μιας εταιρείας με διεθνή δραστηριότητα και συνεχή εξέλιξη των υπηρεσιών της.
Αρχιτεκτονική και διακόσμηση
Σήμερα η Caneplex Design επεξεργάζεται, κατασκευάζει και εμπορεύεται μια ευρεία ποικιλία από φυσικά δομικά υλικά. Τα τελευταία χρόνια έχει συμβάλει με τα προϊόντα και την τεχνογνωσία της στην υλοποίηση έργων όπως τα παρακάτω: Athens Marriot, Atlantica Group, BlueGr hotels, Caravia beach, Cavo Tagoo, Costa Navarino, Elounda hotels, Epitome Canaves Oia, Four Seasons Astir Palace, Grecotel Hotels & Resorts, Ikos Hotels & Resorts, Mitsis hotels, Nammos group, Sani Hotels, Sbokos hotels, Scorpios beach, Xenos Hotels Olea κ.ά.
Η πορεία της εταιρείας στην αγορά, μέσω των παρεχόμενων υλικών και υπηρεσιών, έχει αναδείξει νέες τάσεις και δημιούργησε αρκετά ερεθίσματα, με αποτέλεσμα να καθιερωθεί στη συνείδηση του κλάδου ως η αξιόπιστη και καινοτόμος επιχείρηση για την προώθηση αποκλειστικά και μόνο φυσικών δομικών υλικών.
Ανθρώπινο δυναμικό και υποδομές
Η σταθερά αναπτυσσόμενη πορεία της Caneplex Design βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της αλλά και στο πανελλαδικό δίκτυο μακροχρόνιων συνεργατών της. Επιπροσθέτως η εταιρεία διαθέτει αποθηκευτικούς χώρους, εξασφαλίζοντας έτσι την όσο το δυνατόν άμεση παράδοση.
Ποιότητα και πιστοποιήσεις
Όλα τα προϊόντα της Caneplex Design είναι επιλεκτικής καλλιέργειας, συγκεκριμένου χρόνου συγκομιδής, φυσικής ξήρανσης και εν θερμώ, όπου απαιτείται. Για το καθένα διενεργείται έλεγχος ποιότητας, από τους κατά τόπους συνεργάτες, ενώ υπόκεινται σε φυτοπαθολογικό έλεγχο προ και κατά την εισαγωγή τους. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001 / 2015, φορέα BQC.

Τηλ. 2106048485
www.caneplex.gr

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

Ολοκληρωμένος έλεγχος και αισθητική σε ισορροπία στο νέο θερμοστάτη της Aermec

Ολοκληρωμένος έλεγχος και αισθητική σε ισορροπία στο νέο θερμοστάτη της Aermec

Οι θερμοστάτες χώρου αποτελούν ένα αναπόσπαστο κομμάτι οποιουδήποτε συστήματος θέρμανσης ή ψύξης. Ο θερμοστάτης είναι ουσιαστικά το εξάρτημα εκείνο, το οποίο ρυθμίζει τη λειτουργία του συστήματος και δίνει την "εντολή"…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.