Ο ΠΑΓΚΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΡ

  • Δημοσιεύτηκε: 2022 / τεύχος 05 / σελ. 84

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΙΟ ΚΟΜΒΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΕΝΟΣ ΜΠΑΡ

Ως δυναμικοί χώροι, τα μπαρ απαιτούν προσεκτικό και μελετημένο σχεδιασμό, λαμβάνοντας υπόψη τις επιθυμίες των ιδιοκτητών σε συνδυασμό με τις ανάγκες των εργαζομένων και των πελατών, αλλά και τις ισχύουσες προδιαγραφές. Το βασικό ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί αφορά στο είδος του χώρου, ο οποίος και θα καθορίσει τον τύπο των ποτών που θα σερβίρονται, τη δυνατότητα παράλληλης προσφοράς μικρών εδεσμάτων, την προβλεπόμενη δυναμική, την επιθυμητή ατμόσφαιρα κτλ., στοιχεία που με τη σειρά τους θα καθορίσουν τη διάταξη του μπαρ και τον απαραίτητο εξοπλισμό.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΩΡΩΝ ΕΝΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΩΡΩΝ ΕΝΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ Η οργάνωση των χώρων ενός εστιατορίου, καθώς και ο συνολικός του σχεδιασμός, αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο μιας επιτυχημένης επιχείρησης. Σε συνδυασμό με την ποιότητα του φαγητού,…
ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Η αρχιτεκτονική είναι η εφαρμοσμένη επιστήμη του σχεδιασμού και της υλοποίησης κατασκευών, με γνώμονα τη λειτουργικότητα, την εργονομία, την αισθητική των χώρων και την ασφάλεια των χρηστών. Στο πλαίσιο της…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.