Ο ΠΑΓΚΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΡ

  • Δημοσιεύτηκε: 2022 / τεύχος 05 / σελ. 84

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΙΟ ΚΟΜΒΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΕΝΟΣ ΜΠΑΡ

Ως δυναμικοί χώροι, τα μπαρ απαιτούν προσεκτικό και μελετημένο σχεδιασμό, λαμβάνοντας υπόψη τις επιθυμίες των ιδιοκτητών σε συνδυασμό με τις ανάγκες των εργαζομένων και των πελατών, αλλά και τις ισχύουσες προδιαγραφές. Το βασικό ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί αφορά στο είδος του χώρου, ο οποίος και θα καθορίσει τον τύπο των ποτών που θα σερβίρονται, τη δυνατότητα παράλληλης προσφοράς μικρών εδεσμάτων, την προβλεπόμενη δυναμική, την επιθυμητή ατμόσφαιρα κτλ., στοιχεία που με τη σειρά τους θα καθορίσουν τη διάταξη του μπαρ και τον απαραίτητο εξοπλισμό.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ

ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ

ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Τα εστιατόρια και γενικότερα οι χώροι εστίασης διαθέτουν χώρους με διαφορετικές ανάγκες σε αερισμό. Για την ασφάλεια, υγιεινή και άνεση των εργαζόμενων αλλά και των πελατών που…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.