ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

  • Δημοσιεύτηκε: 2022 / τεύχος 10 / σελ.62

ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΓΥΑΛΙ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ
Το βασικότερο χαρακτηριστικό και πλεονέκτημα του γυαλιού είναι η διαφάνεια, που επιτρέπει την είσοδο του φυσικού φωτός στους εσωτερικούς χώρους. Το φως λειτουργεί ως στοιχείο της αρχιτεκτονικής σύνθεσης, δημιουργώντας μια διαφορετική αίσθηση του χώρου ανάλογα με το χειρισμό του σε κάθε περίπτωση. Το γυαλί μπορεί να δημιουργήσει νέες χωρικές σχέσεις, προσφέροντας οπτική ελευθερία και συνέχεια και δημιουργώντας μεγάλους και φωτεινούς χώρους. Αποτελεί ένα εξαιρετικά ευέλικτο υλικό, καθώς ένα υαλοπέτασμα μπορεί να είναι απολύτως διαφανές, ημιδιαφανές ή έγχρωμο, να φέρει εικόνες και σχέδια, να χρησιμοποιηθεί ταυτοχρόνως ως άνοιγμα ή και ως διαχωριστικό. Επιπλέον, η ποικιλία των εφαρμογών του και το εύρος χρήσης του τού επιτρέπει να χρησιμοποιηθεί επιτυχώς σε κάθε είδους εσωτερικό χώρο, π.χ. σε κατοικίες, χώρους εργασίας, δημόσια κτίρια κ.ά.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΧΩΡΟΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑ

ΧΩΡΟΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑ

Η ύπαρξη χώρων αποθήκευσης στην κατοικία αποτελεί το σημαντικότερο ίσως παράγοντα για τη σωστή οργάνωση του σπιτιού και για την επίτευξη ενός αρμονικού περιβάλλοντος μέσα σε αυτό.
ΤΑ LOBBY ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

ΤΑ LOBBY ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ

ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΗ λειτουργικότητα ενός σύγχρονου lobby έγκειται σε διάφορες σχεδιαστικές παραμέτρους, όπως είναι η χωροθέτηση των επί μέρους λειτουργιών και ο προσανατολισμός. Ο επισκέπτης θα πρέπει εύκολα και γρήγορα…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.