ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

  • Δημοσιεύτηκε: 2020 / τεύχος 09 / σελίδα 129

Ο σχεδιασμός των υπαίθριων χώρων ενός ξενοδοχείου ξεκινάει από την αξιολόγηση τυχόν υφιστάμενων διαμορφώσεων ως προς τη λειτουργία και την αποδοτικότητα, αλλά και ανεκμετάλλευτων περιοχών, οι οποίες μπορούν εν δυνάμει να χρησιμοποιηθούν. Είτε πρόκειται για πλήρη επανασχεδιασμό του τοπίου είτε για σημειακές αναβαθμίσεις, θα πρέπει να ληφθούν υπόψη ορισμένοι παράγοντες από τα αρχικά στάδια του σχεδιασμού.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΕΙΦΟΡΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ & ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ

ΑΕΙΦΟΡΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ & ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ

Η στρατηγική επιλογή και αειφορική αξιοποίηση ενός οικοπέδου μπορεί να επιτευχθεί μέσω στοχευμένης συλλογής δεδομένων και αξιολόγησης των χαρακτηριστικών του οικοπέδου και της ευρύτερης περιοχής, στην οποία εντάσσεται. Παράλληλα, πρέπει…

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησης.